reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Amerie już wcześniej oglądałam ten filmik. Cudowne te maluśkie rączusie:)Pięknie Wam to wyszło:)!!!

U nas kolejna masakryczna noc...juz nie mam siły:( Krzys od 1 w nocy śpał z nami,a o 4.30 obudził wszystkich w domu swoim płaczem (a raczej rykiem). Smaruje mu dziąsła tym dentinoxem ale nie czuje pod palcem żeby wychodził jakiś ząb...:(Nie wiem czemu on taki wśiekły. W dzień tez jest niedowytrzymania...

kupiłyśmy z mamą firany i obszywam je i wszywam taśmy. jeszcze dziś muszę szyc i jak mi starczy czasu to może okno sobie umyje i zmienie firanke.
Jak znajdę chwilę później to zajrze.

reklama
Hej mamusie.
My jeszcze u rodzicow, ale jutro wracamy do wawy.
Oluś śmiga na dwóch. Ma przy tym mnóstwo radości. Przesypia mi cale noce i znów śpi dwa razy w dzień jak w zegarku ( 9 i 15 - ok.2 godziny snu). Za to nie chce jeść kaszy. Natomiast za mięsem, aż piszczy. Wychodzą mu chyba górne trójki, bo strasznie szoruje po dziąsłach.
Współczuje wszystkim chorowitkom i życzę zdrówka.
Trusia samego porodu się nie boję. Liczę na to, że mała będzie nieco mniejsza i będzie łatwiej. Natomiast obawiam się, że nie zdążę do szpitala. Pierwszy poród w sumie dość szybki. A teraz nie będzie tak łatwo. Trzeba zorganizować opiekę do Olka. Eh... narazie o tym nie myślę.
Monika spróbuj może ibufen albo ten viburcol.
Agrafka gratulacje dla bliźniaka.

85asia - może umów się z jakąś koleżanką, że w razie czego podrzucisz maluszka?
MonikaO - może są jeszcze głęboko? Spróbuj podać na noc jakiś ibuprofen i zobacz czy będzie lepiej. Ten dentinox to taki pic na wodę, on daje efekt na kilka minut, potem przestaje działać. My teraz czekamy na drugą górną jedynkę i jest ciężko.

Amerie, dzieki za filmik, wasze rączki jeszcze ladniejsze wyszyly bo zrobiliscie dluzsze, na tym filmiku takie uciete.

My tez chorujemy, Julus juz lepiej, a wszyscy domownicy przeziebieni.. :/

Hello:)
Asia podałam Krzysiowi na noc ibum i faktycznie bylo lepiej:)! Gratulacje dla Olusia. super że jjuż śmiga na dwóch:)
Mój Krzysztofek chodzi za jedną rączkę:)

Zdrówka dla wszystkich chorujących:*

Lecę sprzątać...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny.Asia gratuluje samodzielnosci synka,szybko nauczyl sie chodzic...W sumie to dla Ciebie super sytuacja bo nie musisz go tyle nosic a wiadomo ze w Twoim stanie to nie wskazane.Dziewczyny mam do was pytanie zakladacie dzieciaczka jakies papucki po mieszkaniu?Bo slyszalam rozne opinie jedni mowia ze lepiej na posaka jak sie dziecko uczy chodzic,a drudzy mowia ze lepiej buciki ze sztywna podeszwa.Co wy o tym myslicie?Pozdrawiam was

magdaleno, dopóki dziecko nie chodzi, jak najwięcej na bosaka.
Zakładam małej buciki tylko na spacerki po dworze, średnio sobie w nich radzi...

Magdalena najlepiej w skarpetach lub rajcioszkach z abs-em:)
Lasotka dawno Cię nie było...co u was?

Wyszło słoneczko, mój na budowie a ja biorę się zaraz za frytki:) Znów waga pójdzie w góre...:(((

ja na chwilkę, moja dwie noce nie chce melka z butli.. w nocy ryk, przedwczoraj gorączka... mam nadzieję że to chwilowe, apetyt też średni, katar i luźne kupki zniknęły, jak to mówią jak nie urok to s.... :)

Miłej niedzieli

reklama
Julus jeszcze nie chodzi tylko wstaje przy meblach i nie zakladam butów, ma skarpetki z abesem albo zwykle. Rozne sa opinie mam i specjalistow pogubic sie mozna, ale jak widze jak on stopki stawia i czesto jeszcze na paluszkach staje to ciezko by mu bylo w sztywnych bucikach.

Do góry