reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Elzu jaki mam w lodówce taki daje;) Najbardziej mu smakuje truskawkowy:)
Trusia narazie nic nie wiem co do wyniku. odbiorę go dopiero za kilka dni z nim muszę iść do mojej neurolog. zobaczymy co powie...

Ja msze na roczek Krzysia mam juz dawno zamówioną. Będziemy miec w niedziele popołudniu:) Zamówie tort, zaprosimy gości i będziemy świętować.
Prezent dla Krzysia tez juz wybrałam: Szkatułka odlew rączki nóżki 3D CHRZEST PROMOCJA (1794712677) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
a ja na prezent niemam pomysłu, ewentualnie sanki ale jakoś szału teen pomysł ne robi, bardziej jakaś sesja foto....

moja zwiedza wieś - krowki, świnki pieski kotki, pachniemy hoho :D ale nachodziłysmy się i padła prawie przy talerzu

heloł! Nie było mnie troszke.. dopiero wróciłam ze szkolenia z Zielone Góry. Mój mały choruje, kaszle i kicha, gile do pasa..i mamy nocne masakry, płacze niemiłosiernie dużo i często. A wszytskiemu winne są zęby. Z sukcesów to chodzi za rączke jedną tak z 3-4 kroczki
85asia-cieszę sie, że z małą wszytsko ok.
Monikao-świetny odlew, jeszcze czegoś takiego nie widziałam

Ostatnia edycja:
Trusia, no ja wlasnie sie zdecydowalam na sesje jako prezent, chociaz pewnie jakas zabawke tez kupimy bo juz nudza sie mu te co ma i by sie jakies "doroslejsze" przydaly :)

Monika:

odlew1.jpgodlew2.jpg

A potem dodatkowo pomalowaliśmy je na srebrno i włożyliśmy do szkatułki drewnianej wyłożonej siankiem.

Elzu tutaj jest filmik:
[video=youtube;7RTHEkMJMLI]http://www.youtube.com/watch?v=7RTHEkMJMLI[/video]

Nie marudził bo samo trzymanie rączki/nóżki trwa około 60 sekund, ale u nas zastygło w około 10 sekund, potem się wyjmuje i zalewa formę gipsem.
My kupiliśmy 8 odlewów, dziadki dostali odlew nóżki i rączki, jeden komplet zrobiliśmy dla nas, i zostawiliśmy jeszcze jeden który zrobimy na roczek.

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
u nas niestety choroba, Letka od niedzieli z kaszlem, do przedszkola nie chodzi, ale obyło się nawet bez lekarza, za to Sawinek się zaraził, dostał antybiotyk. Taki bidulek, bez humoru, boli go gardło jak je i płacze, ciągle się kładzie i odpoczywa. A zęby też dokuczają, więc jednym słowem maruda.

ja też się powoli zastanawiam nad prezentem, ale jeszcze nie wiem. Te odlewy fajna rzecz, ale przydałaby się jeszcze jakaś fajna rozwojowa zabawka :tak:

Amerie, co się z tobą działo, długo cię nie było.

Do góry