reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Elzu jaki mam w lodówce taki daje;) Najbardziej mu smakuje truskawkowy:)
Trusia narazie nic nie wiem co do wyniku. odbiorę go dopiero za kilka dni z nim muszę iść do mojej neurolog. zobaczymy co powie...

Ja msze na roczek Krzysia mam juz dawno zamówioną. Będziemy miec w niedziele popołudniu:) Zamówie tort, zaprosimy gości i będziemy świętować.
Prezent dla Krzysia tez juz wybrałam: Szkatułka odlew rączki nóżki 3D CHRZEST PROMOCJA (1794712677) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
a ja na prezent niemam pomysłu, ewentualnie sanki ale jakoś szału teen pomysł ne robi, bardziej jakaś sesja foto....

moja zwiedza wieś - krowki, świnki pieski kotki, pachniemy hoho :D ale nachodziłysmy się i padła prawie przy talerzu

heloł! Nie było mnie troszke.. dopiero wróciłam ze szkolenia z Zielone Góry. Mój mały choruje, kaszle i kicha, gile do pasa..i mamy nocne masakry, płacze niemiłosiernie dużo i często. A wszytskiemu winne są zęby. Z sukcesów to chodzi za rączke jedną tak z 3-4 kroczki
85asia-cieszę sie, że z małą wszytsko ok.
Monikao-świetny odlew, jeszcze czegoś takiego nie widziałam

Ostatnia edycja:
Trusia, no ja wlasnie sie zdecydowalam na sesje jako prezent, chociaz pewnie jakas zabawke tez kupimy bo juz nudza sie mu te co ma i by sie jakies "doroslejsze" przydaly :)

Monika:

odlew1.jpgodlew2.jpg

A potem dodatkowo pomalowaliśmy je na srebrno i włożyliśmy do szkatułki drewnianej wyłożonej siankiem.

Elzu tutaj jest filmik:
[video=youtube;7RTHEkMJMLI]http://www.youtube.com/watch?v=7RTHEkMJMLI[/video]

Nie marudził bo samo trzymanie rączki/nóżki trwa około 60 sekund, ale u nas zastygło w około 10 sekund, potem się wyjmuje i zalewa formę gipsem.
My kupiliśmy 8 odlewów, dziadki dostali odlew nóżki i rączki, jeden komplet zrobiliśmy dla nas, i zostawiliśmy jeszcze jeden który zrobimy na roczek.

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
u nas niestety choroba, Letka od niedzieli z kaszlem, do przedszkola nie chodzi, ale obyło się nawet bez lekarza, za to Sawinek się zaraził, dostał antybiotyk. Taki bidulek, bez humoru, boli go gardło jak je i płacze, ciągle się kładzie i odpoczywa. A zęby też dokuczają, więc jednym słowem maruda.

ja też się powoli zastanawiam nad prezentem, ale jeszcze nie wiem. Te odlewy fajna rzecz, ale przydałaby się jeszcze jakaś fajna rozwojowa zabawka :tak:

Amerie, co się z tobą działo, długo cię nie było.

Do góry