reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Dziewczyny a jak wózek typu parasolka zachowuje się na trudnych powierzchniach? Chodzi mi tutaj np. o lasy, nierówne kamieniste drogi?
My nadal jeździmy w spacerówce Tako, ona ma pompowane koła i jakoś nie wyobrażam sobie jeździć po mojej okolicy wózkiem typu parasolka. Jakoś zawsze kojarzył mi się ten wózek z typowym wózkiem "miejskim".

Ps. Więc ogłaszam mojego Leosińskiego jedynym bezzębnym listopadowym dzieciaczkiem :dry:

reklama
Amerie ja też mam Tako:)! Jest świetny na trudne drogi:)
Kupiłam mały wózek bo nestety spacerówka tako nie mieści nam się do bagaznika bo mamy butle z gazem...zawsze musielismy go rozmontowywać i stelaz przewozić w bagażniku a siedzisko na przednim siedzeniu...:(

Monika my mamy samochód terenowy typu pick-up, więc wózek na pakę i nie ma problemu dla nas. A za tydzień jedziemy nad morze i zastanawiam się czy jest sens brać parasolkę, bo Tako ma super osłonkę na nóżki i jak dla mnie ogólnie to super wózek, z tym ze wózek+Leoś= słodki ciężar, ale dobrze że mieszkam w domu i nie muszę wózka wyciągać na piętro.

Tygrysek-gratulacje dla raczka :-) teraz się zacznie mega aktywność ze stroni Krzysia iWaszej ;-)
My mamy Tako Warrior z wielofunkcyjnego, idalny na nierówne powierzchnie bo koła duze pompowane, ale wylicytowałam spacerówke Chicco ze zwgledu na wage, bo Tako waży ze 100kg hehe.Wiadomo, ze parasolkę się cięzej prowadzi, no ale cóż, dziecko,wózek, zakupy plus klatka schodowa równa się katastrofa. Damianek znów nam siadał przez sen, postanowiłam przeszukać dziąsełkia i prosze 5ty ząbek mianowicie górna 1 :-)

Pewnie Amerie że nie ma sensu brać parasolki nad morze. Po piasku to byś nią raczej nie pojeździła, a tako dasz rade:)
My też mieszkamu w domu więc waga wózka to nie problem:)
Agrafka gratuluje ząbka :)!

agrafka widzę,ze nasze dziciaki z ząbkami idą łeb w łeb-nawet w tej samej kolejności. U nas już kolejna jedynka na górze prześwituje ale jeszcze nie przebita i ostatnio mamy z tego powodu słabe dni i noce.

A co do parasolki to my kupiliśmy używanego Maclarena Techno XT i jestem z tego wózka mega zadowolona. A kupiliśmy jak jeszcze druga dzidzia była w planach abym nie musiała dźwigać tego ciężkiego wózka co mieliśmy od początku. W każdym razie na offroadowe tereny mamy tamten wózek z pompowanymi dużymi kołami a na codzień i zakupy parasolka.

Hej mamusie!
Kupki nam się troche uspokoiły. Wczoraj tylko 2 razy. Zobaczymy jak będzie dziś.
Agrafka gratulacje dla bliźniaka. Ja też dziś poszukam.
Joasia79 my będziemy kupować taki podwójny wózek dla dzieci rok po roku mimo, że Oluś już chodzi. Jednak dłuższe spacery czy zakupy będą wtedy wygodniejsze. Wybraliśmy Graco Quattro Duo. Słyszałam sporo pozytywnych opinii i cena jest względna.
Miłej niedzieli dziewczynki :-)

Hej, dawno mnie nie bylo, ktos jeszcze mnie pamieta? :)

joasia, widze ze drugie dzieciatko w drodze :) gratulacje!! :)

U nas wporzadku, Julus pieknie raczkuje i wstaje, ma 8 ząbków i z kazdym dniem uczy sie czegos nowego :) powoli mysle o pierwszych urodzinkach.. wy macie juz jakies plany?

reklama
elzu pamiętamy. Dziękuję za gratulacje :)

Ja też myślałam o takich wózkach jak daissy aby dzieciaki siedziały obok siebie. Z tym,że ja gondoli dokupować nie będę,Nati już bedzie miała już prawie 1,5 roku więc na pewno już bedzie sama chodzić i myślałam o tym aby dokupić jej takie coś Lascal Mini Buggy Board fits 99% of Puschairs NEW for 2011 - Blue/Black: Amazon.co.uk: Baby
a w razie czego mam też chustę więc maluszka w chuście mogę brać na spacery a Nati w wózku. Raz maluszek w wózku a Nati na stojąco a raz Nati w wózku a maluszek w chuście. Myślę,że w ten sposób damy radę dokąd maluszek będzie w gondoli. A na potem tylko podwójna spacerówka bo bez tego to się pewnie nie obejdzie.
I też się chyba będę za takim maclarenem twin rozglądać. Ale to dopiero w praniu wyjdzie jakie będą potrzeby i kiedy ten zakup.

Do góry