reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Rzeczywiscie pustki...:-(

Asiu a moze sprobuj go rano klasc pozniej spac, moze dasz rade go jakos przetrzymac. Jesli nie poczekaj troche wszystko samo sie w koncu ureguluje:tak: U nas 2 spania obowiazkowo, czasem nawet 3 jesli wstaje wczesnie lub spi krocej.

Monika najlepsze zyczonka z okazji wczorajszej rocznicy:tak: Przykro mi, ze sie poklociliscie, tym bardziej w taki dzien, ale co zrobic takie zycie:-( Zycze szybkiej zgody:tak:

reklama
Dzieki Asiulka:*

Zbieram się zaraz na zakupy-musze sobie jakoś humor poprawić:)

A możecie mi polecić jakiś wózek spacerowy typu parasolka niezbyt drogi...do około 300zł.

MonikaO.- oj to niefajne spędziliśce rocznice, my też mamy takie szczęście że najorsze kłótnie są albo w rocznicę, albo urodziny :/

A ja mam dupowatą zmianę w pracy i na nic nie ma czasu w domu jestem o 19. Już nie moge się doczekac do weekendu :-)
Widzę, że opustoszało troszeczkę

Faktycznie pusto tu strasznie...:(

Nie mam czasu pisać bo Krzyś straszna maruda, moze na drugiego ząbka;) Poza tym budow, budowa, budowa...

Nie pomozecie mi co do wyboru wózka? myslę o coneco tylko jest ich tak duzo że nie wiem który wybrać: traffic, saturn czy macao...

Witajcie dziewczyny :) rzeczywiście tu pusto, ja też jakoś nie miałam czasu wcześniej napisać bo tu marudzący Krzyś tu budowa itd.
Krzyś ma w sobie tyle energii że czasami się zastanawiamy skąd on na te wszystkie figle bierze siły, a i muszę się wam pochwalić, że wreszcie raczkuje :-)
ostatnie 2 nocki mieliśmy ciężkie bo mały co chwila się budził z płaczem, kręcił się i spał bardzo niespokojnie, nie wiem co jest grane, może to kolejne zęby ale wcześniej przy ząbkowaniu ładnie spał. Jest dalej na cycu i śpi w dzień 2 razy.
Przyłączam się do prośby MonikiO polećcie jakieś dobre spacerówki bo też zamierzamy kupić.

Monika, Tygrysek - jesli chcesz tani to nam w Entliczku polecał koleś Bebe confort, ale kurde modelu nie pamiętam. Że są jak na swoją cenę trwałe i wygodne. A mierzyliśmy do niego Bartoszka i fajnie się mu dupka zapadała a nie zjeżdżał tak jak w niektórych (min w nieszczęsnym XLanderze).
Ja wczoraj na allegro wylicytowałam Maclarena XT, ale używany bo nowy strasznie drogi. Z tym że one są tak solidne że mimo używania powinien być super:)

Hej mamusie.
Ja siedzę sobie u rodziców i odpoczywam troszkę od obowiązków dnia codziennego.
Oluś ma się dobrze. Trenuje samodzielne chodzenie. Śpi mi raz dziennie po 2,5 godziny. Ząbków narazie nowych brak. Natomiast niepokoi mnie to, że robi mi po 5-6 razy kupe ( na nocnik :-). Troszkę często. Jest ona normalna i niby nic się nie dzieje, ale jakoś się martwię. Koleżanka mi poleciła, żeby mu podać probiotyk. Dawałyście może swoim maluchom? Jeśli tak to jaki?
Jeśli chodzi o wózek to my jeździmy takim ( dostaliśmy w spadku)
Wózek Arti Alice Buggy - Ceneo.pl
Nie polecam. Beznadziejne kółka i ciężko podjechać pod krawężnik. plus to waga i ten blacik z przodu ( super sprawa). My narazie nie zmieniamy, bo za chwile kupimy podwójny, więc się męczę.

Dziś znów cisza na forum....
Krzyś śpi więc mam chwilkę dla siebie, a potem jedziemy do moich rodziców i zostajemy tam do jutra do wieczora więc też trochę odpocznę.
Co do wózków to przeglądałam na allegro i wpadły mi w oko następujące modele:
HAUCK Malibu 3 kolory + GRATIS (1828093579) - Aukcje internetowe Allegro
W11-EY9668 - WÓZEK PEG PEREGO SI COMPLETO (1832701826) - Aukcje internetowe Allegro ładny ale niestety drogi
GRACO - WÓZEK - MOSAIC - ORBIT + osłonka na nogi (1850783915) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze nie wiem na co się zdecydujemy...

reklama
No i kupiłam dziś dziewczyny wózek:)nawet już wypróbowaliśmy:) Poleciła mi go koleżanka. Jej dwójka dzieci nim jeździła. Mają go 5 lat i wygląda na prawie nie zniszczony;)
O taki:Wózek MINI BABY DESIGN ESPIRO 2011 promocja (1849337038) - Aukcje internetowe Allegro

Mamy czerwono szary i zapłaciliśmy drozej bo u nas w sklepie nie na allegro, ale jest nam potrzebny na już:)!

Tygrysku Peg Perego jest super. Koleżanka ma i ile on ma róznych bajerów...cudeńko ale nie nasza półka cenowa:( Niestety:(

Do góry