iwona&laura
Zaciekawiona BB
Witam:-)iwona&laura witamy Cię bardzo serdecznie;-)Mam nadzieję , że u nas się zadomowisz i zostaniesz z nami już do końca...
Ja tez mam taka nadzieje;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam:-)iwona&laura witamy Cię bardzo serdecznie;-)Mam nadzieję , że u nas się zadomowisz i zostaniesz z nami już do końca...
Hej dziewczyny,
Wczoraj rano wybralam sie wreszcie na krzywa cukru i okazalo sie, ze moja lekarka nie napisala obciazenia. Spytali mnie o wage, wiec ze wstydem musialam przyznac, ze juz 91 kg.
Pocieszono mnie, ze nie wygladam. Niestety z taka waga wg. laboratorium musialam wypic az 80gr glukozy. To byla mordega, ale oczywiscie po kryjomu wcisnelam lemonke.
Wyniki jak zwykle na gornej granicy normy: na czczo 98(norma do 105), 1h-173(n. do 190), 2h-133(n. do163). Te mormy dosc wysokie, ale chyba dlatego, ze 80g. glukozy, wiec chyba wszystko ok.
Z przyjemnoscia...to moja coreczka kochana:-)A no i prosimy pochwalic sie corcia :-) Przynajmniej 2 zdjecia! hihi