martolinka
Mama i nie tylko :-)
madziek gratuluję powrotu do świata ;-) szybko podłączyli Ci ten internet, teraz pozostaje Ci nadrobić zaległości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W koncu z nami :-)!!!! Troche nas wystraszylas, co sie stało, a jak Martynka zniosła twoja nieobecnosc?no kto wie
narazie sytuacja opanowana bo mogę leżeć w domku
muszę conajmniej 2 tygodnie poczekać nie wstawać i zobaczymy jak nic się nie będzie dalej pogarszać to się może wykulamy razem na ten nasz stary rynek ;-)
jestem dobrej myśli
Witamy spowrotem!!!Już jestem:-) podłączyli mi internet w nowym mieszkaniu i bardzo się cieszę, bo od poniedziałku czułam się jak w innym świecie, bez BB ciężko!
Proszę o krótkie streszczenie, bo nie ogarniam tego.
Pozdrawiam i cieszę się, ze jestem z Wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
iwona&laura Witamy serdecznie spowrotem na naszym forum!!!
Jak tam przebiega Twoja ciaza? Maz nie chcial pewnie zebys sie meczyla przed kopmpem, moj na poczatku tez krzywo patrzal, ale potem mu przeszlo bo co on by robil ze mna tyle czasu hihihi