reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

witam wszystkich, ja mam termin prawdopodobniej na 22 stycznia:) fajnie bo wtedy by wychodzilo ze to bedzie wodniczek jak mama i tata :) hehehe moze dostane dzidzi w prezencie na urodziny :) buziaki

reklama
witaj Karlam w gronie stycznióweczek! Napisz coś o sobie i jak się czujesz. A jak twoja dzidzia, chłopczyk czy dziewczynka ???

Nio to wszystko jasne :) będziemy mieli SYNUSIA :) nasze cudo jest zdrowiutkie jak rybcia i waży 440 gr bykol nie ;) Bedzie Kajtus albo Olivier :D Jak macie jakies typy na imię dla Facecika to czekam :D

bykol :))) hehehhhhe ja jak sie urodzilam mialam kilo 200 :)) hehhe ale bylam wczesniakiem :) no moje typy to Michał kub Kamil :) podoab mis ie tez Remigiusz :) w skrocie Remik :) ale moj facet mnie wysmial :)

Dopiero niedawno odkryłam to forum i choć jestem już w tak zaawansowanej ;)ciąży chciałabym o tym powiadomić inne Stycznióweczki jeśli można.Termin mam na 10go stycznia. W tamtym roku byłam grudnióweczką :D i mam córcię Natalkę. Obecna ciąża była planowana ale tak za jakiś rok ;)Pozdrawiamy.

Skakanka Witaj serdecznie :-*, cieszymy się że nasze grono się powieksza :laugh:, teraz szybciutko nadrabiaj stracone wątki ;D

reklama
Do góry