reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Witaj Haba cieplutko, zasiądź z nami wygodnie i napisz coś więcej o sobie ..... masz trochę do nadrobienia, jeśli chodzi o nasze forum, ale spokojnie ... wystarczy ci czasu ;)

xmamuska mam pytanko, (sorki że nie ma nic wspólnego z wątkiem styczniówek - jestem grudniówką, chociaż nic nie wiadomo...) ale do rzeczy: Jak udało Ci się włożyć 3 suwaczki??? Ja próbowałam ale nie ma tam tyle miejsca. Pomocy i czekam na odpowiedź ;) ;D

luckymama Żebyś wiedziała jak ja się na ćwiczyłam żeby mi się to udało!! :laugh: Nie wiem jak ci to wytłumaczyć tak żebyś mnie zrozumiała!! :( No, ale spróbuje, choć wątpię, że mnie zrozumiesz, a więc wzięłam przy pierwszym suwaczku usunęłam początek, czyl: a zostawiłam resztę, a następne już suwaczki wklejałam całe!! Nie wiem czy mnie zrozumiałaś, ale wytłumaczyłam ci tak jak tylko potrafiłam!! :p Mam nadzieje, że ci się również uda :)Daj znać czy zrozumiałaś mnie i czy udało się i tobie to zrobić ;D

Chciałam tylko dodać że jutro się okaże czy będą się zmieniać cyferki na tym pierwszym suwaczku,jeśli niee to będe musiała jeden znów zlikwidować!! :(

xmamuska dziękuję droga kobitko za szybką pomoc, ale nie da rady= za wiele znaków. Będę probowała dalej. Jak się uda na pewno zobaczysz ;) ;D
Póki co moje suwaczki muszą mi wystarczyć ;)

reklama
luckymama Trzymam kciuki i wieże, że ci się uda, próbuj kobito do upadłego ;D Ja spędziłam nad tym ponad godzinkę, ;) jestem uparta i dążyłam do celu aż mi się udało!! ;D

Do góry