reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

a w jakiej drużynie gra ... tak z ciekawości pytam, bo niestety na hokeju się zupełnie nie znam .... z tego co kojarzę to troszkę się leją, ale nie wiem czy w Polsce też bo NHL napewno ... no i dobrze, że kaski mają ;)

reklama
Skakanka jak zapłacisz, to chyba muszą dać znieczulenie. Zresztą nie wiem, jeszcze nie rodziłam. Dla mnie Oświęcim i Bielsko to podobna odległość, więc zbieram informacje i zobaczymy. Dla Ciebie Tychy jak najbardziej. Mój ginekolog jest lekarzem w Pszczynie, ale to z kolei za daleko jak dla mnie na dojazd do porodu, więc ten szpital sobie odpuszczę.

Lorien w Oświęcimiu nie ma takiej opcji nawet za kasę...Ode mnie jeżdżą dziewczyny i do Bielska i do Krakowa...ale ja bym się raczej tam nie pchała. Ciekawa jestem jakie zbierzesz informacje na temat Oświęcimia i Bielska :)jakie porównanie...Jak masz taką samą odległość to bym chyba wybrała Bielsko :)bo tam jest więcej "atrakcji"

w głowie mi się nie mieści Skakanka że może nie być takiej opcji, przecież to jest moje prawo - dostać znieczulenie. Będę się jeszcze zastanawiać. Bielsko mówisz? A o jakichś konkretnych "atrakcjach" piszesz :D ?

No widzisz a jednak. Nie wiem czemu się dziwisz :), ja myślałam,że to jeszcze norma w Polsce rodzenie bez zzo. W Bielsku w klinice rodziła siostra mojej koleżanki, tam na pewno jest możliwe zzo jakie inne atrakcje to nie wiem, czy np jest wanna :). Jeszcze jest dużo czasu,żeby się zastanawiać..Z resztą żadna z dziewczyn chyba nie poruszyła jak dotąd chyba tego wątku.. :)

Niby dużo czasu, ale przeleci, ani się nie obejrzymy za siebie.
Klinika odpada, mam co do klinik własne zdanie.

Jeszcze będziemy myśleć...

dziewczynki, zerknijcie na pierwsza strone listy :) tzn na samą naszą liste. czy może tak byc?? jesli ktoś zna płec maleństwa, to prosze napiszcie mi.
zielony kolor oznacza ze w brzuszku siedzi niespodzianka, różowy - dziewczynka, niebieski - chłopczyk.
jesli komus źle zaznaczyłąm, to tez dajcie znac :)

Super , może być ;)

U mnie chyba dziewczynka ale lekarz powiedział,że następnym razem już powie dokładniej bo miało ściśnięte nogi ale jajeczek nie widział,więc nie ma co zaznaczać jeszcze.

reklama
Do góry