reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla pisze:
Dziewczyny co z Rybką się nie odzywa już długo ?? Aha i jeszcze prosimy o jakiś odzew Tetkę .... no już dziewczyny dawac znać o sobie!
No to ja sie melduje na posterunku,bardzo dziekuje za pamiec; probuje nadrobic zaleglosci, ale widze to marnie, bo i duzo wszystkiego i wszystko ciekawe i czasu nie ma i pracy duzo i strasznie goraco i w ogole to gdzies mi ostatni miesiac umknal ::) pedze zerknac na konkurs

Hej Karola. Ja jestem nowa na forum i czję się jak piąte koło u wozu :) :) :) :) nie wiem czy to wszystko połapię.............................

ewako pisze:
Karola a dlaczego nie masz kompa? Maż znowu okupuje >:D

Ewa najpierw byliśmy u teściów - niby komp jest, ale jakoś tak mi głupio u szwagierki w pokoju buszowac po necie (zresztą lepiej, żeby nie wiedziała co ja tu piszę ;) ). A jutro mąz ma bardzo ważny egzamin, więc ja pilnuję dzieci, żeby nie przeszkadzały, a komp okupowany. Ale już jest lepiej, więc do niedzieli będę szalec :laugh:

olcia13 spokojnie, po prostu pisz i czytaj , we wszystkim sie polapiesz:)
No i dziekujemy z matim za glos!

Karola7 trzymam kcuki za ten egzamin meza.

jest 4:17 ide spac chyba:)

Dziewczyny, wychodzicie dzisiaj w ten żar na dwór? bo ja coś nie mogę się zebrać a mały ciśnie na huśtawki. Wczoraj myślałam, że ducha wyzionę, a dzisiaj jest jeszcze gorzej ::)

reklama
Do góry