reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Mika my to 63.

Ale kurna dzis było. Wywaliło mi prad o 6 rano i dopiero raczyli ze spółdzielni przyjsc i zrobić. A oczywiście wszystko pada jak męzunia nie ma w domku :mad:

reklama
Dziewczyny co z Rybką się nie odzywa już długo ?? Aha i jeszcze prosimy o jakiś odzew Tetkę .... no już dziewczyny dawac znać o sobie!

tyz tyż .. Magduska ja robie liste rzeczy na wyjazd co by nie zapomniec aha i nie bierzemy w końcu vito tylko naszym kombiaczkiem jedziemy
ja chyba wanienki nie biore bede sie z małą kąpać pod prysznicem !

no ja też listę robię a z tych fotek widać że jest brodzik więc pieluchę się położy i można kąpać... mąż mój pyta ile browarka kupił Tomek czy Paweł ma kupować czy się może dorzuci hę?:) Najważniejsza sprawa heh... a o komarach muszę myśleć ja :)

hehe Karolla nieźle i tu widać że masz boczki heh i drugą brodę ale żeś się zapuściła przez ten tydzieć ::) ::) ::)

reklama
OJ od razu zapuściła trochę przybyło ale bez przesady a jaką mam pikną bluzkę w kwiaty ;)

Co do browarków to Tomek jedzie do makro przed wyjazdem zaopatrzyć sie owe trunki no i ofkors
jego ulubiony zestaw gorzka żołądkowa + redbull ;D

Do góry