reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Hej, zjechałam na dwa tygodnie do domu, ale strasznie mi brakuje czasu. Witam wszystkie nowe mamusie ;D

Poprosze o kilka informacji:
1. jaki to konkurs, może też zagłosuję na Mateuszka?
2. Jak można obejżec zdjęcia naszych pociech?

reklama
Olcia13 jeszcze się z Tobą nie witałam, niniejszym to nadrabiam. Nic się niebój po maluniu się nauczysz wszystkiego, ja już od dawna tu zaglądam i wciąż czegoś nie wiem ;)

Wrocilam, przywitalam sie i znow zamilkam...
Nie wiem, w co wlozyc lapy po tym powrocie (nie dosc, ze prania i prasowania po calym miesiacu sa tony, to jeszce byl remont, jak nas nie bylo i mam sprzatanko po remoncie. Do tego slub i chrziny wnet i juz nie wyrabiam...) blehhhh

Kira! jak fajnie, że wróciłaś :-*
Ja, pierdoła myślałam, że właśnie sakramenty pobieracie, dopiero mnie Blond uświadomiła, że na wczasach u teściów jesteście, a wielka imprezka dopiero w sierpniu.
Ciekawa jestem jak teraz wyglądacie. Znajdź chwilkę i pochwal się koniecznie jak było i jakie zmiany zaszły w życiu Emilki

reklama
Do góry