reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Byłyśmy, byłyśmy. Z filmu za dużo nie załapałam, najwięcej pamiętam z ostatnich 10 minut. Dziewczęta trochę marudziły, trochę rozmawiałyśmy, w międzyczasie przewijanie. Było nawet sporo kobietek (i tatusie tyż :)). Dostałyśmy kaszki mleczno-ryżowe z banankami  ;D.

A tu ciocia Karolla z marudzącą Marysią, w tle-Aleksandra w foteliku :D :

sa4001459ix.jpg

Dzięki, MadziaS. To w takim razie po macierzyńskim borę zaległe urlopy i składam papiery o wychowawczy.

Ech, muszę kończyć bo zaraz zacznie się meczyk, a my mamy telewizor w komputerze, mąż juz przebiera nogami ::)

Remeny super że poszli Ci na ręke i mozesz w domku pracować super!

W kinie jak pisała Magda córcie marudziły- moja bardziej zasnęła 10 min przed końcem, do tego dwie kupy zrobiła, zabrudziła rajty, przebieranko było
ale ogólnie miło spędziłam czas ;D

A to ciocia Madzia_S! (dziewczyny ale ona jest szczupła o rany jej chyba Marysie bociek przyniósł ;)

Madzia z Marysią

Madzia chciała sprawdzić czy Olcia jest cieżka ;D ha ha

reklama
Super sprawa takie kino. Szkoda Misia, że u nas nie ma :( A może w końcu umówimy się na jakiś spacer, chociaż moja mała nawet na spacerach nie śpi, diabelskie nasienie. Trzeba w końcu poznać nasze maluchy, kto wie co z tego wyniknie w przyszłości :laugh: ;D

Do góry