reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

oj szkoda...
ano pewnie Olcia, że spacerek musimy zorganizować :) prawdopodobnie weekend majowy spędzę na łódzkiej u rodziców więc będę po "Twojej" stronie miasta :) dam cynk na telefon co i jak :)

reklama
Zdjatka z kina przecudne - fajowo wam.

A co tu dzisiaj tak pusto? Pewnie wszystkie korzystacie z pieknej pogody. A ja uziemiona w domu. Iga się weranduje na balkonie, Mati bawi się trikoliną, ja wysprzątałam mieszkanie. A małża nie ma do wieczora. :(

DZiewczyny ja pewnie znikam aż do po weselu. Bo dzisiaj jeszcze na chwilke do pracy i szykowanie do uroczystości. Może jeszcze uda mi się zajrzeć, ale raczej to watpliwe.
Miłego długiego weekendu i udanych chrzcin (bo kilka sie chyba szykuje)

Karola, no to miłej zabawy i pięknej pogody w długi weekend. Proszę szybko wrócić w stanie nienaruszonym :laugh:.

Wczoraj z Maryśką byłyśmy w pracy. Podobało jej się ;D.

Podobała się i księgowa:
sa4001468wh.jpg

I żona Prezesa:
sa4001503jv.jpg

A matkę, ekhm...czeka AWANS ;D ;D ;D 
misiak4hv.gif
.Jak wszystko pójdzie pomyślnie.
Arek mówi, ze jestem pierwszą znaną mu osobą, którą po macierzyńskim czeka awans :D.

reklama
Do góry