reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Buuu Magduska szkoda :-[ ale Madzia_S ty się chyba nie wycofujesz ?

ewako pisze:
A mi sie wydaje ze normalna czyli 36,6 st, a tempertatura do 38,5 to stan podgoraczkowy.
A Karolla jak Olcia płakała to temperatura jest wyzsza czy jak np spi. Trzeba troche odczekac i dopiero mierzyc
temp mierzyłam jak spała bo mam termometr w smoczku i ciumkała spokojnie smoka i spała !

reklama
A ja jestem tak zmęczona że szok i jeszcze sama muszę po tych lekarzach biegać :( Chętnie bym się zrelaksowała w kinie ale niestety, jeszcze kurcze coś mi sie stało z lewą ręką w nadgarstku i ciężko mi cokolwiek tą ręką podnieść nie mówiąc już o podnoszeniu prawie 6kg Misia...

a mi lekarz pwoiedzial ze temperatura u malucha  wew czyli w pupce   normalna do 37,9 kresek a od 38 juz goraczka....dzieccko jak sie przegrzeje ma wyzsza temperaturke i takie tam....moj mial  raz 37,6 a tak to ma  okolo 37  ....
a jak katarek wyglada kurcze moj szczepiony ma byc zastanwiam sie czy ta wodnista wydzielinka to katar?

U Marysi samo z noska nie wypływa, ale cały czas jej coś tam świszczy i gruszką jej Arek zawsze troszkę wyciągnie-różne takie glutki, czasami zielone. Ale często kicha i czasem przy tym kichaniu jej też coś wyleci. A kaloryfery ciągle grzeją i nie mogę sprawdzić czy to od suchego powietrza czy przeziębienia.

i u nas są glutki. Codziennie rano wysysamy aspiratorem. czasam sie zastanawiam gdzie to sie wszystko miesci bo tyle tego jest.
I wieczorem odpalam wieczorem nawilżacz, ale co z tego jak u nas ok 23 stopni w domu i kaloryfery wyłączone od jesieni :p

Dziecko mi się w nocy i przez cały dzień wyspało przez te kolki i teraz ją pół nocy będziemy nosić na rękach. A oczy ma jak latarnie morskie i ani myśli lulać ;D. Jest za to szansa, ze w kinie będzie już zmęczona ::).

reklama
Do góry