reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karola powiedz mi slonko jak dlugo nosil te majtasy Mateusz? My wczoraj kupilismy takie (kurde 69 zeta) ale byle bioderko sie naprawilo....szerokie pieluchowanie nic nie zmienilo :-( mam nadzieje ze one pomoga mu....nie wiem jak je zakladac lekarz ma mi pokazac...ech...
a tak wogole to udanej imprezki :-) ja do 10 czerwca chyba nie schudne juz :-( na impreze slubna...

Kachna321bum pisze:
Madzia no to chyba humorek dobry, w pracy miła niespodzianka, w kinie się zrelaksowałaś... I chyba czuć było różnice w wadze, jak wzięłaś na ręce Olcię, co??

W porównianiu z Marysią różnica oczywiście jest. Ale Olcia nie jest aż takim wielkim kolosem-najbardziej różnice widać chyba po rączkach i nózkach. I nic jej ta drobna "nadwaga" nie ujmuje uroku :) :) :).

No fajnie fajnie dziewczeta :) ja tu jak zwykle letko spóxniona ale już nadrobiłam, wieuc :)

remeny - ciesze sie, ze tak fajno Ci poszło z pracą - a papiry o urlop wychowawczy to złóż co najmniej 2 tyg przed terminem :) Bo od daty zlozenia wniosku uzależniony jest termin rozpoczęcia urlopu. Jeśli wniosek zostanie złożony co najmniej na dwa tygodnie przed terminem rozpoczęcia urlopu wskazanym we wniosku, pracodawca ma obowiązek udzielić urlopu w terminie wskazanym we wniosku. Jeśli wniosek zostanie złożony później, pracodawca udziela urlopu nie później niż z upływem dwóch tygodni od dnia złożenia wniosku. Wniosek o udzielenie urlopu musi być złożony na piśmie.

Madzia Tobie gratuluję skoku wzwyż :)

Remeny gratulacje, a jak jeszcze z wychowawczym Ci sie uda to juz w ogole bedzie super.

Madzia, to ja za Arkiem powtorze, ze w zyciu nawet nie slyszalam, zeby po macierzynskim ktos awansowal.Zazwyczaj wszyscy skacza ze szczescia jak maja gdzie wracac, a tu prosze. Rewelacja. Gratulacje.

karola, udanej zabawy, zdaj potem jakas fotorelacje. :)

Madzia gratulajce awansu.

No i dziękuje za zyczenia. No i myśle, że jakaś fotorelacja bedzie.
Antares a jak twoja siostra? Bo ona chyga też jutro ma swój wielki dzień.

reklama
Nie mogłam sie opanowac i jednak zajrzałam, ale teraz to już się zegnam, bo jutro rozkład zajęć napięty. Więc nie dam rady a wieczorkiem mam nadzieję być poza domem.
papatki i miłego łikendu

Do góry