reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Szczęściara gratuluje!!!!!! I życze Tobie oraz Arkowi i Basi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia,ale przede wszystkim aby nigdy nie wygasła namiętność z czasów narzeczeństwa. :) :laugh: ;D

reklama
Gratuluję Szczęsciaro! Teraz to już będziesz chyba szczęściarą do kwadratu :)

A my po południu idziemy do znajomych :D Herbatka i własnoręcznie upieczone przeze mnie, kompletnego antyciastka ciasto... :)

fajny program o przestawianiu maluszka z piersi na butelkę, taka zaklinaczka dzieci Tracy Hog pomagała jednej mamie przy karmieniu jej córeczki butelką, bo mała nie chciała jeść z butelki... Niezłe triki na dzieci mozna stosować :)

Oglądałam to kiedyś. Było nawet o tym, jak odzwyczaić dziewięciomiesięczną dziewczynkę od ciągłego kontaktu z mamą, zazdrosnego syna, który cały czas bił młodszego brata.. interesujące, polecam :D

to cos jak zaklinaczki dzieci fajny film o wychowywaniu dzieciaczkow.....wiele sztuczek juz znam :--)

reklama
Myfa, miejmy nadzieję, że nasze dzieciaczki będą na tyle grzeczne, że nie będziemy potrzebowały tych sztuczek ;D Ale aniołki się zdarzają rzadko.. a jak dzidzia będzie miała mój charakter, to tym bardziej :D Poszukuję więc mocnego wózka ;D bo tandetę rozniesie w pył :D

Do góry