reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Cóż.. połknęłam leki, zmierzyłam gorączkę - 36.6, norma. Ale czuję się fatalnie, okropnie mnie dusi. Jak kaszlnę to zaraz się Asik odzywa :)

syrop Stodal - kobiety w ciazy moga go brac a kaszel Ciebie nie wykonczy....mi on uratowal zycie bo juz brzuszek mnie bolal od ciaglego naciagania i prezenia sie....
buziaki i zdrowiej.....

No to muszę zakupić.. ale jest w niemczech :( Bo muszę najwyżej poprosić mamę, żeby jutro przywiozła.. bo mielismy do nich jechać, ale mąż musi w niedzelę iść do pracy

jest 00.03 a ja siedzę w domku sam popijając piwko i zastanawiam sie jak będzie jutro. to ostatni dzień kiedy jestem wolny jak ptak i wszystko mogę zrobić. w niedziele będę juz miał obrączkę na palcu i będę świadom tego ze odpowiadam za życie swoje jak i zony i dziecka. teraz tez to wiem ale ślub robi swoje. hm MDM na dobra sprawę to juz dzisiaj będę mężem mojej zony i matki mego syna lub córki. dziwne myśli krążą po głowie i dziwne to uczucie wiedząc ze traci sie cos zyskując cos zupełnie nowego bardziej wspaniałego. tego zresztą nie można opisać........... dobranoc

Arku, ponieważ ślub już dziś - życzę wspaniałej imprezy, niezapomnianych przeżyć.. ale zobaczysz też, jak to fajnie jest być żonatym..

Zapewne Basia czuje podobnie, najwazniejsze ze sie kochacie i stworzycie wspaniala rodzine.
Zycze Wam aby dzisiejszy dzien byl pelen slonca i ciepla (bez wzgledu na pogode), zeby te dzisiejsze uczucia milosci i zaufania towarzyszyly Wam zawsze i zeby Wasze malenstwo przyniosl Wam jak najwiecej radosci.

Pozdrawiam Was goraco w tym szczegolnym dla Was dniu.

reklama
Arku i Basiu życzę Wam wspaniałych dni, żebyście nigdy nie zwątpili w Waszą miłość i żebyście się wspierali przez całe Wasze wspólne życie :) Życzę Wam ażeby ten dzień był dla Was szczególnie ważny i żeby Wasze dziecię było zdrowe i szczęśliwe u boku kochających rodziców :)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Do góry