reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Cóż.. połknęłam leki, zmierzyłam gorączkę - 36.6, norma. Ale czuję się fatalnie, okropnie mnie dusi. Jak kaszlnę to zaraz się Asik odzywa :)

syrop Stodal - kobiety w ciazy moga go brac a kaszel Ciebie nie wykonczy....mi on uratowal zycie bo juz brzuszek mnie bolal od ciaglego naciagania i prezenia sie....
buziaki i zdrowiej.....

No to muszę zakupić.. ale jest w niemczech :( Bo muszę najwyżej poprosić mamę, żeby jutro przywiozła.. bo mielismy do nich jechać, ale mąż musi w niedzelę iść do pracy

jest 00.03 a ja siedzę w domku sam popijając piwko i zastanawiam sie jak będzie jutro. to ostatni dzień kiedy jestem wolny jak ptak i wszystko mogę zrobić. w niedziele będę juz miał obrączkę na palcu i będę świadom tego ze odpowiadam za życie swoje jak i zony i dziecka. teraz tez to wiem ale ślub robi swoje. hm MDM na dobra sprawę to juz dzisiaj będę mężem mojej zony i matki mego syna lub córki. dziwne myśli krążą po głowie i dziwne to uczucie wiedząc ze traci sie cos zyskując cos zupełnie nowego bardziej wspaniałego. tego zresztą nie można opisać........... dobranoc

Arku, ponieważ ślub już dziś - życzę wspaniałej imprezy, niezapomnianych przeżyć.. ale zobaczysz też, jak to fajnie jest być żonatym..

Zapewne Basia czuje podobnie, najwazniejsze ze sie kochacie i stworzycie wspaniala rodzine.
Zycze Wam aby dzisiejszy dzien byl pelen slonca i ciepla (bez wzgledu na pogode), zeby te dzisiejsze uczucia milosci i zaufania towarzyszyly Wam zawsze i zeby Wasze malenstwo przyniosl Wam jak najwiecej radosci.

Pozdrawiam Was goraco w tym szczegolnym dla Was dniu.

reklama
Arku i Basiu życzę Wam wspaniałych dni, żebyście nigdy nie zwątpili w Waszą miłość i żebyście się wspierali przez całe Wasze wspólne życie :) Życzę Wam ażeby ten dzień był dla Was szczególnie ważny i żeby Wasze dziecię było zdrowe i szczęśliwe u boku kochających rodziców :)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Do góry