reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

No to ja bym chciala, że by chociaż druga dzidzia byla do mnie podobna - bo Mati odzieczyl po mnie tylko znak zodiaku :(
No a dokładna lista :
wlosy - po mamusi bo gęste i mocne
nogi - moga być po tatusiu
nosek - koniecznie mój
intelekt - może byc po tatusi
charakterek - no i tu mam problem, może tak swój własny?

reklama
A moja lista zyczen wygladalaby nastepujaca (biorac pod uwage, ze nic sie nie zmieni i bedzie chlopak :):

Wzrost- najlepiej po wujku :laugh:
Wlosy - po tatusiu
Oczy - po mamusi, ale rzesy lepiej po tatusiu
Zabki - to tez po tatusiu, przynajmniej ortodonta w dziecinstwie nie bedzie potrzebny
Cera - zdecydowanie po tatusiu, ciemna karnacja zdecydowanie lepiej sie tu sprawdza
Charakter - troche z mamusi troche z tatusia, ale z przewaga jednak mamusi

No to fajne macie listy ;D ;D

U mnie fajnie, żyję, jakoś się przetaczam do pracy i z pracy, a od października będę się musiała dodatkowo toczyć na uczelnię :D

Ale to już ostatni rok, więc jakoś przeżyję :)

Iza zimowy semestr pójdzie jak z górki wszyscy patrza przychylnie na ciężarną wiem o tym bo szwagierka mowiła mi że
każdy się jej żałował że brzusio jest to pewnio ciężko itp wiec trzeba korzystac ile sie da!! Dasz radę !

Iza Karolla ma rację ja z Matim w ciąży (wrzesień - czerwiec) zaliczyłam wszystko bez większych klopotów. Nawet terminy egzaminów dało się poprzekladać na "przed porodem", tak, że semestr skończyl mi się 15 maja :laugh:

To może mi się skończy w styczniu *_*. Muszę teraz jak najwięcej chodzić na wykłady, żeby móc wziąść równie dużo urlopu dziekańskiego.. w końcu kto jak nie mamusia powinna być długo przy dziecku :)

witam dziewczynki. właśnie siedzę sobie na łóżku trzymając klawiaturę na kolanach i patrząc w ekran stojacy na podłodze. juz nic nie pozostało w naszym mieszkaniu prócz komputera i prócz. Basia jest juz w domu i pewnie smaczni sobie śpi a ja walcze z porzadkami w starym mieszkaniu. dziwne uczycie rozstawać sie z tym miejscem ale jak to w życiu bywa trzeba szukac innych możliwości. tak wiec od listopada lecimy z budowa domu.
odnośnie ślubu to dziś poszliśmy na zakupy i Basia zaszalała. wydala 650 zł ale za to ja kocham. uwielbiam patrzec jak zakupy sprawiają jej przyjemność.:) wtedy jestem naprawdę szczęśliwy. :) jeszcze parę dni i będę zonaty :)

odnośnie życzeń to moje maleństwo może mieć wszystko po mamusi byle zaradność i pewność siebie miało po tatusiu. jeśli tak będzie to będę miał pewność ze poradzi sobie w życiu i nie zabraknie mu na chleb.
wiecie w naszym związku to Basia jest piękna a ja bestia to co tu brać ze mnie. no i byłe nie byl wyższy od tatusia bo sobie kobity nie znajdzie.:) ja mam 189 to by było złe gdyby on był 20 cm wyższy.
pozdrawiam i życzę milej noki

reklama
Arku Basia na pewno jest z Ciebie bardzo dumna - tak trzymaj : :)

Szczęściara ja też od 1 października zaczynam ostatni rok studiów niemniej z entuzjazmem nie wracam :D już się nie mogę doczekać kiedy będzie po wszystkim :D

Co do śłubu - Szczęściara  moje serdeczne gratulacjie :-*
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,

wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

Do góry