reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Najlepsze życzenia z okazji ślubu !!! Oby wam sie dzidzia dobrze chowała i jak najmniej nieprzespanych nocy
dostarczała !!

reklama
KIRA bardzo dziękuje za rady ,na pewno sie przydadzą-zapisałam kolory które podałas i może podjadę dzisiaj i zakupie kosmetyki.Co do typu to cholera wie jaka ja jestem blondynka ,wydaje mi sie ,ze jednak to powinny być odcienie chłodne,fakt mam duże brązowe oczy ale to ogolę nie pasuje do typu"blondynka"bo one to przewaznie maja niebieskie a co do odcienia włosów to jest to kolor zimny tkj popiel

Basiu i Arku
Wszystko co piękne na tym świecie,
Wszystko co tylko szczęście wróży,
Niech się Wam razem w jedno splecie,
I będzie słońcem w życia podróży.
Te życzenia dla Was i maleństwa ślemy z głębi naszych serc :-* :-* :-*

Muszę o 16:20 iść na przegląd do dentysty, ale taki typowy, a od 15 do 16 mam zajęty termin u kosmetyczki (moja twarz przypomina krajobraz Bitwy pod Grunwaldem)

Basiu i Arku wszystkiego , wszystkiego co najlepsze, dużo miłości , jeszcze więcej cierpliwości  ;) i pocieszki z dzieciątka.

Arek: dziękuje kobitki za życzenia. Basia siedzi na łóżeczku i smarka w ręcznik papierowy a ja tylko na chwile wpadłem by cos napisać.:p ogolnie to dziś basie zawożę do domu z klamotami a ja wracam do domku pakować kolejne. kurcze chyba powinienem sie cieszyć bo do soboty będę sam. ;) od jutra będą wieczory kawalerskie i mnóstwo picia.  ;) nie wiem jak dam rade to znieść ale poradze sobie.

no dobra żartowałem....... pic nie będę tylko sprzątać i pakować nasze rzeczy. ja kocham moja kruszynkę

pozdrawiam arek Basia i Michał.

arku, to zajmuj się Basią, bo jak zakatarzona, to niewesoło będzie na ślubie wyglądać :(

A ja miałam siódemkę do leczenia..

Jak powiedziałam lekarzowi, że jestem w ciąży, to tylko wzruszył ramionami :)

Bo u dentysty szkodliwe może być jedynie znieczulenie (ale w III trymestrze chyba można już je stosować) i prześwietlenie.

reklama
znieczulenie podczas ciazy mozna stosowac juz od samego poczatku :-) tylko wazna sprawa mowimy tutaj o tzw. bialym znieczuleniu czyli bez dodatku adrenaliny, moj gin powiedzial ze brak znieczulenia moza wywolac porod a nawet poronienie jesli pacjentka panicznie boi sie lekarza lub bol jest tak wielki.....co prawda ja od samego poczatku ciazy chodze do sadysty ale nie mam koniecznosci brania znieczulenia bo sa to nie inwazyjne zabiegi ... z wyjatkiem poniedzialkowego ....ale zobaczymy co bedzie :-)
a dodam jeszcze ze na tym etapie ciazy w ktorym my jestesmy male odczowa bol mamusi wiec po co meczyc malca..... ale mowie to do osob ktore boja suie dentystow ja na szczescie nie boje sie :-) - w przeciwienstwie do pana doktora Dębskiego ktory bardziej boi sie stomatologa niz porodu ;D
pozdrowionka

Do góry