reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

:) Bardzo dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi . Maja kruszynka ma przyjść na świat 5 lutego. Moja gin powiedziala ze widzi chlopca choć na ostaniej wizycie już tego nie potwierdzila może 26 już będę wiedziala na 99%

reklama
Klara to teraz paseczek do podpisu w twoim koncie i juz bedzie super. Nie bedziesz musiala za kazdym raem wklejać

Klara, jest ok :) Wszystko widać, tylko ci się zdublował...

Kira, w tym sklepie jak sądzę ubranka trzeba oglądać z półtora kilometra, bo a nuż kichniesz...ale widziałam tam bardzo fajne łóżeczko podróżne - z regulacją materaca, zajmuje bardzo mało miejsca po złożeniu, mało tego jest do tego dodawana sztywna mata z odpinanym nieprzemakalnym materiałem do przewijania, da się ją zawiesić nad łóżeczkiem, też podróżna. Super :)

Ja miałam na studiach taką, która musiała być wyłączana na noc i i tak nikt nic w niej nie trzymał, bo buczała jak syrena :p

reklama
dziewczynki mam pytanie. w ta sobote bedziemy z basia brac slub cywilny i basia sie pyta czy powinienem miec kwiatuszka, stroik dla pana mlodego ktory jest wpinany w klape marynarki?.

Do góry