reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Jestem facetem i mam zupełnie inne spojrzenie na to co tutaj piszecie. Jednak my faceci mamy dobrze bo jesteśmy pozbawieni tego co wy posiadacie. Nie obraźcie się ale nie rozumiem dlaczego tak o tym dyskutujecie. Nie każda osoba mówi prawdę. Być może ona tak lubi robić, być może to co pisze jest prawdą. Tego żadna z was nie potrafi ocenić a przez takie klikanie zacieracie to dlaczego tu jesteście. Takie dyskusje można prowadzić w innym miejscu. Zaczynam dostrzegać to, że te miejsce i to co piszecie znacznie odbiega od tytułu jaki posiada ten dział „lista lutowych mam”. Jeśli nie chce pokazywać fotek to nich tego nie robi a wy przestańcie to oceniać. Piszcie o tym co jest ważne a nie o tym co wzbudza sensacje, bo takie odnoszę wrażenie. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, ale takie mam zdanie.
A pisząc o sednie to my faceci nie przejmujemy się takimi drobiazgami, nie przywiązujemy wagi do spraw które wydaja się nam fałszywe i obłudne. Nie analizujemy tego czego nie widzimy i o czym nie mamy pojęcia. Kobiety są inne, chyba lubią wiedzieć, przejmują się wszystkim i przez to bardziej sie denerwują i stresują.  

reklama
Arku, jestes całkiem innym niż mój męzczyzna, ja sie przejmuję -on to dopiero potrafi nie spać po nocach bo czymś się gnebi... :)

alke dobrze mieć faceta na forum - zawsze inny punkt widzenia

Michał Gortat pisze:
tak, Paula korzystała z internetu, przez laptopa znajomych!!!jesli Wam zalezy mozemy wysłac zdjecia jakie ma od nas Anteres z przed ciazy!co do zdjec pamiatkowych z okresu ciazy wystarcza nam zwykly aparat!
to tyle.

Paula skasowala swoje konto, a ja dziekuje Wam za wszystkie mile rzeczy jakie spotkały nas tutaj do czasu tego nieszczesnego bloga. bylo naprawde milo, no ale sie skonczylo...

jesli ktos poszul sie urazony przepraszam!!

ale nawet nie macie pojecia jak w tej sytuacji czuje sie Paulina!!

Czym przyznajesz nam rację, że Paula z bloga i Pauletta z forum to ta sama osoba. Chyba, że znowu źle wnioskuję z faktów.

A teraz proszę bardzo wróćmy do tematu ciąży bo tak się zdenerwowałam, że zamiast zjeść kolację zwróciłam obiad.

wiesz co Arkadiusz ja się wcale nie przejmuje że jakaś szmata twierdzi że zdjęcie mojego dziecka to zdjęcie jej dziecka, olewam to bo i tak wiem swoje.

Wiem jacy są faceci :) nie rozumieją tego o czym my tutaj piszemy! Bo to jest forum głównie dla mamusiek które się wymieniają poglądami, plotkują i cieszą się ze zwykłych codziennych spraw i czasami się też martwią i denerwują. Bo takie są kobiety. I takie jest to forum. Pełne gorących dyskusji i emocji.

Izzabela wypij rumianek :) moje biedactwo...

Mężuś leci po rumianek. Bo okazuje się, że moja apteczka domowa jest pełna braków.

A jak u was z witaminami? Bo mi gin mówi, żebym po wizycie 10 września jeszcze nie odstawiała kwasu foliowego, pobrała go jeszcze do października - listopada.

Ja wiem co to stres, co to niespanie po nocach, użeranie się z urzędami i polskim prawem. Prowadzę własną firmę a ona czasem zmusza mnie do nerwów i wściekłości. Różnica polega na tym, że to są sprawy poważne, bo od tego zależy czy będę w stanie zapewnić byt swojej rodzinie. To co się dzieje tutaj jest wielka piramidą a ten temat drobnostką, malutka cegiełką a nawet pyłem, który uleci na wietrze i przepadnie. Piramida zostanie i będzie uczyć każdy będzie ją podziwiać. Jestem tutaj dla przyjemność i podzielenia się tym co czuje i myślę a nie po to by się denerwować. Czytam to co piszecie by nie popełnić błędu, by na waszym przykładzie nauczyć się jak postępować i jak się zachować kiedy maleństwo się urodzi i  bardziej zrozumieć co czuje moja ukochana. To jest skarbnica wiedzy, której nie zastąpi żaden lekarz czy książka. Dlatego może nie rozumiem takiego drążenia tematów, które niczego dobrego nie przynoszą a tylko szkodzą.

No to nie drąż już tego tematu a zajmij się przyjemnymi wątkami, oki? A te których nie rozumiesz po prostu ignoruj...

Ja biorę folik z żelazem "pluszzzzz" :)

reklama
Do góry