Jestem facetem i mam zupełnie inne spojrzenie na to co tutaj piszecie. Jednak my faceci mamy dobrze bo jesteśmy pozbawieni tego co wy posiadacie. Nie obraźcie się ale nie rozumiem dlaczego tak o tym dyskutujecie. Nie każda osoba mówi prawdę. Być może ona tak lubi robić, być może to co pisze jest prawdą. Tego żadna z was nie potrafi ocenić a przez takie klikanie zacieracie to dlaczego tu jesteście. Takie dyskusje można prowadzić w innym miejscu. Zaczynam dostrzegać to, że te miejsce i to co piszecie znacznie odbiega od tytułu jaki posiada ten dział „lista lutowych mam”. Jeśli nie chce pokazywać fotek to nich tego nie robi a wy przestańcie to oceniać. Piszcie o tym co jest ważne a nie o tym co wzbudza sensacje, bo takie odnoszę wrażenie. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, ale takie mam zdanie.
A pisząc o sednie to my faceci nie przejmujemy się takimi drobiazgami, nie przywiązujemy wagi do spraw które wydaja się nam fałszywe i obłudne. Nie analizujemy tego czego nie widzimy i o czym nie mamy pojęcia. Kobiety są inne, chyba lubią wiedzieć, przejmują się wszystkim i przez to bardziej sie denerwują i stresują. 
A pisząc o sednie to my faceci nie przejmujemy się takimi drobiazgami, nie przywiązujemy wagi do spraw które wydaja się nam fałszywe i obłudne. Nie analizujemy tego czego nie widzimy i o czym nie mamy pojęcia. Kobiety są inne, chyba lubią wiedzieć, przejmują się wszystkim i przez to bardziej sie denerwują i stresują. 