reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Coś tu śmierdzi..., zgadzam się dokładnie z Karolą w sprawie tego laptopa. I jestem bardzo ciekawa w jakiej to klinice leżała Pauletta, prywatnej? Hmmm, może dlatego nie stać ją na skaner ani aparat cyfrowy i wszyscy jej znajomi są tak samo biedni... Biedna Pauletta...

A więc na tym wątku cisza!
Cieszmy się naszymi prawdziwymi dziećmi!

reklama
misia, moje dziecko chyba będzie mocno połączone z internetem - kiedy je pogłaskałam po brzusiu od cioci misi odwdzięczyło się wdzięcznym kopem w lewy bok :*

Pogłaskaj brzunio :*

Właśnie zaczęła kręcić salta - wręcz czuję, jak się obraca w środku, przez co aż mnie wciska w fotel. Biedny mój kręgosłup :p

Pogłaskaj brzuszek karola :*

A tak w ogóle - to od jutra już tylko cztery do półmetka!

Dziewczyny, gdybym już nie zdążyła napisać ostatniej wiadomości - tapetujemy pokoik dzidzi, i malujemy nasz, więc musimy odłączyć internet, by wystawić biurko do kuchni :p

a tak swoją drogą. To było bardzo milo do tej pory. A tu nagle dwa obozy - za i przeciw. no i częśc sie wstrzymuje.
Aż dziwne, ze jeszcze parę dni temu mozna bylo sie wypłakać, wysmiać a teraz?

Pauletta ja nie wiem czy to ty czy nie ty - napisałam za i przeciw. A sama chcu\iałabym przestac juz o tym mysleć

reklama
tak, Paula korzystała z internetu, przez laptopa znajomych!!!jesli Wam zalezy mozemy wysłac zdjecia jakie ma od nas Anteres z przed ciazy!co do zdjec pamiatkowych z okresu ciazy wystarcza nam zwykly aparat!
to tyle.

Paula skasowala swoje konto, a ja dziekuje Wam za wszystkie mile rzeczy jakie spotkały nas tutaj do czasu tego nieszczesnego bloga. bylo naprawde milo, no ale sie skonczylo...

jesli ktos poszul sie urazony przepraszam!!

ale nawet nie macie pojecia jak w tej sytuacji czuje sie Paulina!!

Do góry