reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Areczek - no cóż, ale chyba nie potrafisz zrozumieć wielu rzeczy, ktore czuje ciężarna - nie żebym miała do ciebie jakiś dystans, ale Basia też byłaby tu mile widziana :)

A ja na dzisiejszych zakupach nie oparłam się urokowi i kupiłam kruszynce tapetę do pokoju. Mąż mówi, że jak chcę to nawet jutro może zacząć tapetować. I chyba zrobimy jej już pokoik. A co, lepiej tego nie zostawiac na ostatnia chwile...

A sobie zakupiłam kubek z napisem "Kubek kobiety ciężarnej" z wizerunkiem ślicznej kobiety ze śliczną piłeczką w roli głównej :)

reklama
Oj tam przesadzacie. Wiem, że nie będę czuł tego co wy bo nie jestem kobietą, ale to co widzę, słyszę co mówi mi Basia strasznie pobudza moją wyobraźnie. ;) Wiecie to czego nie widzę, słyszę, czuje mogę doświadczyć w swojej wyobraźni a jest ona szalenie bujna :p. Co do Basi to pewnie częściej tu będzie zaglądać kiedy już będzie w domku. Teraz pracuje i nie ma tyle czasu co ja. Ktoś musi utrzymać ta rodzinę. ;D Heheheh żartowałem. Ja jestem tu częściej, bo jestem nocnym markiem a i jako właściciel pracuje kiedy chcę. :p.

Chyba odchodzę.

Miałam nadzieję, że znajdę oparcie, ale przeszkadzam. Może tu jeszcze kiedyś zajrzę, coś napiszę.

Żegnam.....

Iza olej tą sprawę, chociaż wiem, że nie jest łatwo. I nie żegnaj sie z nami bo byłoby szkoda. Mam nadzieję, że do rychłego usłyszenia.

Iza, naprawde nie chodzi mi o to zebys odchodziła z forum!!nie widze powodu dla ktorego mialabys to robic!jesli Cie uraziłam to bardzo przepraszam, nie takie były moje zamiary, poprostu nie rozumiem tej napasci i niecheci do mojej osoby!

reklama
Pauletta Izza jest dla mnie bardziej wiarygodna, może dlatego że jest z nami lutówkami dłużej i zdążyłyśmy ją poznać jako naprawdę kochaną dziewczynę. Przepraszam, nie obraź się ale do tej pory nie widziałam żadnego Twojego zdjęcia ani USG ani brzuszka i dlatego uważam, że dobrze będzie jeśli nam udowodnisz że jesteś naprawdę w ciąży i wszystkie damy sobie spokój ze wzajemnym oskarżaniem.

Do góry