reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
moja ukochana podczas pierwszej wizyty wazyla 58.4 a teraz wazy 61.2. nie wiem jak wy ale moja Basia wyglada cudownie i tych kg wogole nie widac.:) no brzuszek widac i "troszeczke" piersi urosly.. ale co tam i tak wyglada bosko.

to bedzie ciekawe co zrobi. chyba bede jedynym panem ktory pisze o tym wszystkim a nie przyszla mamusia. w sumie to wiem o wszystkim co siedzieje i chyba czasem sie czuje jako bym to ja nosil w brzuszku nasze dziecko. musze poinstruowac basie by tutaj was odwiedzala. a ze zapytam wolicie ja jak mnie? :pPPPPPPP

:)
Witaj aneta998!!
Facet na typowo babskim forum ;) Jakies urozmaicenie :D Czekamy na dalsze męskie relacje,na pewno (mimo,że jesteś bardzo dobrze zorientowany w sytuacji) widzisz to wszystko z troche innej perspektywy.Pozdrowienia dla Basi.

reklama
Do góry