reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Pokazałam samego brzunia :)

A teraz mam kilka nowych wyprysków - no i przede wszystkim przybywa trochę ciałka. Ale tym się akurat nie martwię, w końcu jeżeli dziecko ma się urodzić zdrowe to musi tak być. Tylko martwię się co zrobię z figurą po ciąży.. bo przecież tak sam z siebie to brzuch całkowicie nie zniknie...

reklama
Przerazacie mnie z ta waga :) Mnie zawsze mowili ze powinnam przytyc i ponoc teraz dopiero wygladam jak czlowiek  ;D , a juz 57 kg stuknelo, czyli ok. 4 kg od poczatku ciazy.
A z wypryskami to smieszna sprawa, jak sie dowiedzialam, ze bedzie chlopak powoli zaczynaja znikac  ;D, czyzby psychika? ponoc na chlopca cera jest ladniejsza  :laugh:

Mam nadzieje, ze po szczesliwych porodach bedziemy sie wspierac i udzielac rad m.in. na temat powrotu do figury "sprzed".

Do góry