reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Powiedzcie mi KObity jak poznałyście żę Izabella ściemniała na forum??
Włąsnie cofnęłam się w przeszłość i czytałamm jej wypowiedzi i są takie prawdziwe szok!!
To ONa była w ciąży czy nie??

reklama
Karola - tak moja siostra ma dzisiaj swój slub, na którym nas niestety nie będzie.Jest mi strasznie przykro ale nie miałam serca fundować Tosi kolejnej kilkugodzinnej wyprawy i zamieszania na przyjęciu.Siostra jest na szczęście wyrozumiała chociaż...przykro nam obu.Ale jestem z nią całym sercem.

Szczęsciara - o Izzabeli to najlepiej opowie Ci nasz naczelny śledczy czyli Misia :) Izza popełniła kilka błędów, które wystarczyło poskładać do kupy.No ale taki miała tupet, że jeszcze pomagała nam wykurzyć z forum niejaka paulettę.ech... stare dzieje :)

Ja sie tez cofam w przeszłość - czyszczę swoje fotki USG itd.To tak na wszelki wypadek.

Karola7 baw sie dobrze,ale Ci zazdroszcze ,tez bym poszalala gdzies....moze zorganizuje cosik w domu..
Myfa do 10 czerwca to Ty masz od cholery czasu,ponad miesiac ,schudniesz schudniesz....a nawet jak nie to i tak slicznie przeciez wygladasz

karola dobrej zabawy życzę :)
Ja mam iść na poprawiny 14 maja. Mój mąż jeszcze o tym nie wie :). Z resztą ja sama nie wiem czy dam radę zostawić Misia na parę godzin. Z jednej strony mnie kusi strasznie żeby Pawła z nim samego chociaż na trochę zostawić a z drugiej oszaleję chyba bez niego :). NIe wiem czy to kwestia tego, że tak długo na niego czekałam że teraz nawet jak jest godzinkę na spacerku z babcią to mi go już brakuje (a powinnam się cieszyć chyba i wypoczywać w tym czasie :)

Jeszcze się będziesz cieszyć. Ja za pierwszyma razem na uczelni wracałam pędem do domu, a teraz zaczynam to traktować jak chwilę wytchnienia,mimo całej miłości macierzyństwo jest straaaasznie męczące.

U nas dzisiaj za przeproszeniem dupa, nie spacerek. Na południu ludzie się opalają,a ja mam za oknem 7 st i deszcz. Gdzie tu sprawiedliwość, ja się pytam ???

Nie ma sprawiedliwości. Ja też byłam na chwileczkę i to w pełni uzbrojona w artykuły przeciwdeszczowe. Żadna przyjemność, ale musiałam iść do sklepu a sami jesteśmy. Mąż się świetnie bawi na rybkach...dobrze że Misio grzeczny jest

reklama
Do góry