reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Ewako, jeżeli wolno mi się wtrącić w wasze, ekhm...intymne problemy, to polecam nasiadówki w najzwyklejszej korze dębu. Czyni cuda. Plus Hemorol w czopkach. Prosze mi wierzyć, gdyż jestem w posiadaniu tej dolegliwości od lat. Z różnymi okresowymi nasileniami.

Dziękuje Madzia. Spróbuje na razie tego specyfiku co zakupiłam na razie mam uzywać maści, a po 2, 3 dniach przejsc na czopki. To jakiś Posterian H. Czy ktoś coś o tym specyfiku słyszał? Jak nie pomoże to spróbuje Hemorol.
A czy te hemoroidy zanikną?

Remeny gratuluję nowej pracy. A z wychowawczym musi się udać, jak zrobisz tak jak pisała Antares to już na pewno.
MadziaS- aby pozazdrościć sukcesów: śliczny dzidziuś, awans..... , co bedzie dalej ::). Ogromne gratulacje.
Karola7- ty juz pewnie świetnie się bawisz i tego właśnie życze.

A ja dzisiaj cały dzień biegam i krzątam się w kuchni. Jutro chrzciny, ale większość już przygotowane, przynajmniej to co na dziś zaplanowałam. Z dziećmi nie było problemu, taka pogoda, aby albo iść do baru, albo spać. Córcie wybrały spanko ;D. No i dziś wreszcie byłam u gina- wszystko OK.
Jutro chrzciny, a pojutrze wyjeżdżamy w moje rodzinne strony na całe 3 tygodnie. Niestety tam nie mam netu, buuuu...... więc będzie u nas chwilowy zastój na bb. Pewnie zdjęć z chrzcin nie dam rady wkleić przed wyjazdem, ale po powrocie jak najbardziej.
Pozdrawiamy was serdecznie :) i buziaki dla wszystkich lutowych dzieciaczków :-* :-* :-*.

reklama
Do góry