reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

ewako pisze:
Dziękuje Madzia. Spróbuje na razie tego specyfiku co zakupiłam na razie mam uzywać maści, a po 2, 3 dniach przejsc na czopki. To jakiś Posterian H. Czy ktoś coś o tym specyfiku słyszał? Jak nie pomoże to spróbuje Hemorol.
A czy te hemoroidy zanikną?

ewako musiało cię ładnie szarpnąć po kieszeni.Specyfiki drogie , ale powinny w ostrych stanach złagodzić objawy(działają przeciwzapalnie - maść i czopki zawierają sterydy , więc nie nadają się do dłuższego stosowania).Sam problem niestety nie zniknie.Do rad Madzi dołożę jeszcze przykladanie okładów z siemia lnianego gotowanego z mlekiem.
Pozdrawiam

reklama
Madzia_S pisze:
Ewako, jeżeli wolno mi się wtrącić w wasze, ekhm...intymne problemy, to polecam nasiadówki w najzwyklejszej korze dębu. Czyni cuda. Plus Hemorol w czopkach. Prosze mi wierzyć, gdyż jestem w posiadaniu tej dolegliwości od lat. Z różnymi okresowymi nasileniami.
juz pisałam kiedys o korze debu działa super ale na poczatkowa faze gorzej jak jest juz etap zaawansowany!!

Magduska jutro mój jedzie do robo na kilka godzin bo ma klientów ale w środę jeśli pogoda dopisze to jak najbardziej możemy sie w Sopocie spotkać !

Karolla to daj mi znaka o której jutro do Sopoćkowa. Mój mąż jutro znów wyjeżdza ale dopiero wieczorem... Mam nadzieję że będzie jutro ładna pogoda na spacerek :) to zapoznamy ze sobą nasze szkraby :)

Długo mnie nie było..
Może tylko wciaskałam sobie ze nie mam na to czasu..tak jak na wiele innych zeczy...dokonczenie pracy magisterskiej, cwiczenia.. Dość tego!! do roboty i wracam na forumm i jusz....

No Karolla pogoda piękna :) przynajmniej w Gdyni pięknie jest. Ubieraj męża, dziecko i siebie i o 12 na Molo :)

reklama
Do góry