reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

No proszę. Jak na nie pokrzyczeć to sie prawie wszystkie odezwały ;)
Olcia sugestii brak - sorki.
remeny - trzymam kciuki, zeby zastój sobie poszedł.

reklama
olcia33 pisze:
Misiu kochana, zawsze mnie wypatrzysz ;D

Olcia spoko spoko ja tutaj na wszystkie Was mam oko :p Mam nadzieję że teraz troszkę wypoczniesz :) ale co do spania to u mnie działa wystawienie młodego na dwór i w zasadzie tylko to...

Remeny podobno na zastój najlepsze dostawienie głodnego cycojada, nic tak nie wyssie zastoju jak głodne młode :D

Misia, moje dziecię zaczyna się już krzywić na mój widok, bo nie dość że zajeżdżam kapusta na odległość to jeszcze przystawiam ją do piersi w najdziwniejszych pozycjach, żeby tylko odessała to paskudztwo. I nic. Sztuczny odciągacz tez nie pomaga. Już nie wiem co mam robić z tym pierońskim zastojem, pierś boli... ::)

Gabrysia jest urocza
Remeny tez slyszalam ze przy zastoju najlepiej jaj najczesciej przystawiac dziecko
jesli nie pomaga to skontaktuj sie z lekarzem,zeby nie doszlo do stanu zapalnego

dziewczyny ja tez jestem,wszystko u nas w porzasiu i dzieki za troske :))
mialam przez 3 tygodnie tesciowa w domciu ::) ::) ;D ;D no i chrzciny i w ogole robotki troche
buziaki dla wszystkich dzieciaczkow kochanych od Mariki ;D

reklama
Kacha foty z chrzcin dawaj.

A u nas wiatrówka u Matiego (pół przedszkola padło i jego nie ominęło) i ciemieniucha u Igi. Super :(

Do góry