reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

No proszę. Jak na nie pokrzyczeć to sie prawie wszystkie odezwały ;)
Olcia sugestii brak - sorki.
remeny - trzymam kciuki, zeby zastój sobie poszedł.

reklama
olcia33 pisze:
Misiu kochana, zawsze mnie wypatrzysz ;D

Olcia spoko spoko ja tutaj na wszystkie Was mam oko :p Mam nadzieję że teraz troszkę wypoczniesz :) ale co do spania to u mnie działa wystawienie młodego na dwór i w zasadzie tylko to...

Remeny podobno na zastój najlepsze dostawienie głodnego cycojada, nic tak nie wyssie zastoju jak głodne młode :D

Misia, moje dziecię zaczyna się już krzywić na mój widok, bo nie dość że zajeżdżam kapusta na odległość to jeszcze przystawiam ją do piersi w najdziwniejszych pozycjach, żeby tylko odessała to paskudztwo. I nic. Sztuczny odciągacz tez nie pomaga. Już nie wiem co mam robić z tym pierońskim zastojem, pierś boli... ::)

Gabrysia jest urocza
Remeny tez slyszalam ze przy zastoju najlepiej jaj najczesciej przystawiac dziecko
jesli nie pomaga to skontaktuj sie z lekarzem,zeby nie doszlo do stanu zapalnego

dziewczyny ja tez jestem,wszystko u nas w porzasiu i dzieki za troske :))
mialam przez 3 tygodnie tesciowa w domciu ::) ::) ;D ;D no i chrzciny i w ogole robotki troche
buziaki dla wszystkich dzieciaczkow kochanych od Mariki ;D

reklama
Kacha foty z chrzcin dawaj.

A u nas wiatrówka u Matiego (pół przedszkola padło i jego nie ominęło) i ciemieniucha u Igi. Super :(

Do góry