reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Maleńki baranek, co ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Kiedy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko... Wesołego Alleluja...
kurczak_zajac_d.jpg

reklama
DZiewczyny z warszawy i okolic. Mam do was prosbę wielką (tak w imieniu mojej siostry i jej przyszłego męża i chrzestnego Igusi w jednym ;) ). Może znacie kogoś, jakiś zakład gdzie robią meble kuchenne pod wymiar w miare dobre i w rozsadnej cenie. Jeśli tak to gdybyscie mogły przesłać mi namiary na prajwa, albo na maila ( k_ohar@yahoo.com ) Będę wdzięczna (no i oni tyż). A sprawa dość pilna, bo mieszkanko się remontuje a oni za 2 tygodnie biorą ślub.

Dzięki za odzew. A w Warszawie nie bedę (na razie) bo ślub bedzie w Lublinie (w tej samej parafii, gdzie Iga była chrzczona i gdzie ja brałam ślub ::) ). Ale jak nawiedze siostrę w wakacje to dam znać na 100% i wtedy jakieś spotkanko musi być

mój tata jedzie na delegację do Warszawy jakoś w przyszłym tyg i jeśli to wypad na jeden dzień to chyba się z nim wybiorę :) pod warunkiem, że nie będę miała wtedy zajęć :)

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;D czekamy czekamy czekamy :)

No i my Karola mie pomożemy. Jeszce na wymiar to ok., ale w rozsądnej cenie to nie ma, w końcu kupiliśmy w Jędrzejowie super mebelki na wymiar i w rozsądnej cenie. jak coś to daj znać to Ci wyśle namiary....
Ja też się cieszę Misia, że nas odwiedzisz.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry