reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

A co sie dzieje z nastepujacymi mamusiami? :
ARKADIUSZ I BASIA
KACHA107
OLCIA33
MIKA_27
ANETA998
GOSIAF
ASIA84

bo Dynia i Czarnula nie mają neta :(
No i Remeny i Kachna321bum tez chyba ostatnio znikły

reklama
Jestem, jestem! Nie było mnie przez prawie tydzień, bo wędrowaliśmy po Polsce Południowej odwiedzając rodzinki, a po powrocie ostatnie dwa dni spędziłam w łózku bo wróciliśmy chorzy. Dziś juz jestem na chodzie. Zimno bylo u tesciow, przeziębiliśmy się wstając do Irenki. Ona jedna narazie (odpukać!) zdrowa.
Przeziebiłam też piersi niestety, w lewej zrobił mi się zastój, boli, twarde, okładam kapustą, masuję i usiłuję odciągnąć ale chyba coś się zaczopowało bo nic z tej grudy nie ubywa. Walczę od wtorku, jeszcze dziś się pomęczę a jak nic nie pomoże to jutro sunę do lekarza.
Ogólnie święta były zimne, deszczowe i na diecie. Nic szczególnego.

Witajcie dziewczynki,jakos ostatnio nie mialam czasu i sil,wstaje do malej w nocy
co 2 godz ,nie daje rady juz....
A dzis o 15 mama zabrała Natalke na spacer ,zebym mogla troche odpoczac i jeszcze nie wrocila
a ja juz tesknie za moim glodomorkiem
;)

reklama
Misiu kochana, zawsze mnie wypatrzysz ;D rzeczywiście rano wpadłam ale nawet nie mam kiedy co napisać. Padam z nóg, moja mała wogóle nie śpi w dzień, ani w domu ani na spacerze. Koszmar jakiś. Teraz piszę, bo stary wziął urlop. Może macie jakiś sposób na spanie? Każda sugestia mile widziana. A tak wogóle dzięki za pamięć, jesteście kochane :)

Do góry