reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Madzia_S ja też bardzo chce isć na ten filmik bo czesc pierwsza była rewelka ;) kurcze tramwajem ? hmm ja tez nigdy z małą nie jechałam
nie wiem co Ci poradzić ... spytam czy mi w ogóle chłop autko zostawi może byśmy się zgadały gdzie mieszkasz i bym po ciebie podjechała,
fotelik samochod. masz ? ;)

Kurcze przeczytałam o tych złodziejach zdjęć z forum masakra od razu przypomina mi sie historia z Izabellą grrr

Karolla, ja pokonam lęk przed jazdą bimbajem z Maryśką, bo jak wezmę ze sobą wózek, to sobie bym po filmie podjechała na Jaśkową do pracy, bo im ciągle obiecuję, ze przyjadę i nic z tego nie wychodzi. Możemy iść. Tylko na którą jest seans, słyszałam, ze fotelik dla dzidzia się tam dostaje, ale nie wiem, czy to prawda. Czy wózek można gdzieś zostawić?

Przeczytałam ten artykuł i mnie zmroziło. Z jednej strony człowiek liczy się z tym,że każdy może tu zajrzec, a z drugiej strony naiwnie liczy na uczciwość innych.

Ja też się piszę na tą środę... Karolla o 12 tak? Madzia ja też muszę dojechać ale kolejką :) Ciekawe jak moje dziecię to zniesie :)
Właśnie Karolla jak tam wygląda sprawa z wózkami?? MOżna gdzieś zostawić?

reklama
Ale sie najadlam strachu wczoraj Natalka zasnela wiec zostawilam ja i poszlam do kuchni
po jakichs 10 min uslyszalam przerazliwy pisk,strasznie glosny,pobieglam do niej,a ona dalej spala,
pozniej juz sie nie powtorzylo. Przestraszylam sie bo nigdy wczesniej sie to nie zdarzylo.
Nie wiem co o tym myslec,czy zglosic sie do pediatry,moze myslicie ze przesadzam ale takiego pisku nie slyszalam jeszcze nigdy. :(

Do góry