reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Czy też macie wrażenie że wieczorem brzusio robi się 2-3 krotnie większy??
Czasem nie mogę sie nadziwić ze dzidzia jest taka mala a brzusio już taki duży , wiem że to dodatkowe
wody itp ale mimo to jestem zadziwiona!!

reklama
na zyczenie:) Paulinki Cie ptrzytuli:)lepiej juz??chociaz troszke??
a co do kregoslupa to tez mnie czasami boli, szczegolnie jak sie za duzo nachodze.

buziaki

mnie kregosłup boli jak sie nasptrzatam w domu albo za dlugo stoje jednej pozycji w kuchni najczesciej....
ech macie dobrze ja sie tulic do mojego meżusia moge dopiero w weekendy jak sie widzimy :-(

Na bolący kręgosłup polecam "koci grzbiet" - pomaga bardzo i do tego uelastycznia plecki, no i mozna wykonywać do końca ciąży. A i po też się przyda. ;)

reklama
Dziewczyny a co na przeziębienie? Póki co herbata z cytryna litrami ale obawaim sie,ze to nie wystarczy.Klasyczne objawy przeziebienia: dreszcze, kaszel, generalne zmulenie.Na szczeście bez gorączki.

Do góry