reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Czy też macie wrażenie że wieczorem brzusio robi się 2-3 krotnie większy??
Czasem nie mogę sie nadziwić ze dzidzia jest taka mala a brzusio już taki duży , wiem że to dodatkowe
wody itp ale mimo to jestem zadziwiona!!

reklama
na zyczenie:) Paulinki Cie ptrzytuli:)lepiej juz??chociaz troszke??
a co do kregoslupa to tez mnie czasami boli, szczegolnie jak sie za duzo nachodze.

buziaki

mnie kregosłup boli jak sie nasptrzatam w domu albo za dlugo stoje jednej pozycji w kuchni najczesciej....
ech macie dobrze ja sie tulic do mojego meżusia moge dopiero w weekendy jak sie widzimy :-(

Na bolący kręgosłup polecam "koci grzbiet" - pomaga bardzo i do tego uelastycznia plecki, no i mozna wykonywać do końca ciąży. A i po też się przyda. ;)

reklama
Dziewczyny a co na przeziębienie? Póki co herbata z cytryna litrami ale obawaim sie,ze to nie wystarczy.Klasyczne objawy przeziebienia: dreszcze, kaszel, generalne zmulenie.Na szczeście bez gorączki.

Do góry