reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

RYBKO - Dziękuję :-)
Bardzo sie ciesze że jestem na liście :-). Gratuluje Wszystkim Mamuśkom. Będzie nas przybywać, i hehehe potem w lutym bedziemy juz na innej liscie .... ech..ile to jeszcze czasu.... Ja tam sie ciesze z każdego minionego dnia...byle do przodu :-))
Buziaki

reklama
Oj tak tak byle do przodu ;D

Wiecie co, dzisiaj po raz pierwszy jedna z niewtajemniczonych w moją ciążę koleżanek stwierdziłą, że chyba delikatnie przybrałam na wadze - na to ja tak 2 kg a ona a co rzuciłaś palenie i dlatego na co ja tak tak ;D ;D ;D

No nareszcie coś zaczyna być widać - przynajmniej mam taką nadzieję ;D

Ja póki co tylko czuję lekką ciasnote w portaskach, które zmuszona jestem nosić na gumce ;) na ciążowe za wczesnie - a zwykłe w tyłku ok ale brzusio ciut wiekszy.Więc pozostaje gumka recepturka lub agrafka ;) póki co :) Juz sie nie mogę doczekać brzuszka :)

Czemu ten mój suwaczek tak wolno sie przesuwa ;( Juz bym chciała być za tą magiczną granica 1 trymestru... hmmm.... a tu jeszcze ze 3 tyg i ciut ...

Hehe, u mnie też się wolno przesuwa, ale co będzie jak zaczniemy sapać, dyszeć i czlapać z wielkim brzucholkiem? Moze wtedy nagle zapragniemy znaleźć się znowu w I trymestrze :)

Ja jeszcze w swoje spodnie wchodzę spoko i myślę, że jeszcze z miesiac pochodzę ale za to piersi to 1 cm na tydzień mi rosną (no moze teraz się trochę uspokoiły), wszystkie biustonosze przyciasne więc chyba w sobotę wybiorę się na jakieś zakupy w celu powiększenia przestrzeni w cycochach ;D

Ja już zakupiłam 2 staniczki :) jeden 75 D, drugi mieciutki 75 C :) a miałam 70 D przed ciążą :)
Mój najgorszy problem to co ja na siebie włożę za miesiąc na plaży?

Ja przed ciążą miałam 75 C lub D w zależności jakiej firmy a teraz to pewnie będę miała juz z 80 B albo i lepiej hehe..

reklama
Do góry