reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

ja wyleczyłam sie szybko:
herbatka z soskiem z malin i sokiem z borówek, (takze same borowki zabijaja drobnoustroje wszelkie i wiruski) takze cytryne, ale z woda bo w goracej herbacie witaminki znikaja.... i wkońcu rzecz ktora mnie wyleczyła na dobre nie dobra dla wielu z Was pewnie, ale zdrowie dziecka wazniejsze... czosnek zabek dziennie jadlam roztarty na bułce z wedlinom, chrzan zas dobry jest na katar, (katar jednak trzeba zawsze odsmarkac bo towirusowe wiec nawet antybiotyk nie pomoze wykicha sie sam :-)
szybkiego powrotu do zdrowka zycze

reklama
No proszę, mną dzisiaj nad ranem też troszkę telepie, brrrr... u mnie strasznie wieje :( ja chcę słoneczka!!!!
Ale Myfa zrobiłaś mi smaka na taką wędlinkę ale z chrzanikiem :p jeszcze nie jadłam śniadania, bo coś mnie dzisiaj muli i boję się że śniadanko pójdzie precz, więc poczekam może mi przejdzie :)

Dzieki Myfa - wypróbuję, bo jakos mam średnia ochotę się rozłozyć kompletnie...

U nas też cholipa zimno jak diabli, deszcz, nieprzyjemnie, raz wychodzi słonko za chwile chmury i wiatr... brrrrrrr ;( oby w sierpniu jak pojedziemy na wakacje było cieplutko :)

mnie dzisiaj tez muli strasznie a myslalam ze juz przeszlo to, do kuchni nie moge wejsc zapach plynu do mycia nacyn o gabki przyprawia mnie o wymioty a ja musze zrobic kotlety mielone na weekendowy wypad do domu do wawy :-( misqu lepiej cos zjedz, nie wiem jak u Ciebie u mnie głod rowna sie z muleniem dobrze ze nie zwracmchociaz chociaz nigdy nic nie wiadomo...
pogoda taka sama jak w Warszawie ech a juz łudziłam sie ze bedzielepiej...ma sie wypogodzic w sierpniu mam nadzieje ze sie sprawdza prognozy...zazdroszcze Wam wyjazdu nad morze ja w tym roku nie pojade :-( moj nie bierze urlopu przejal firme i ma tyle na głowie....:-( moze Antrea77 zabierzesz mnie z fasolinka na gape do plecaka? ;-)
ps. na jakiej ulicy mieszkasz w Wawie? Ja uciekłam z Solidarności głośnej na Białołęke, cisza spokój zielono.....

A ja na Bródnie :) Kupilismy sobie miszkanko przy samiutkim Parku Bródnowskim - wśród drzew jest cudnie :) Mieszkałam przez rok przy Alejach Jerozolimskich - buahahahaa :) porażka na maksa - jak otwierałam okno to jakbym na ulicy stała.... a teraz nawet ptaszki słyszę jak śpiewają :)

A ja mieszkam na Pradze Południe - okolicę mam cichą i zieloną i jestem bardzo z tego zadowolona ;D ;D ;D

o to mieszkamy po tej samej stronie Wisły :-) i w sumie jak na Warszawe nie daleko :-) o kupnie mieszkanka w Warszawie bede myslec za 3 lata jak wrocimy z Siedlec na 3 lata nas tam wyrzucaja ;-)
duzo zapłaciliście? nie ukrywam ze ceny mieszkan w Warszawie mnie powalaja...

dodam ze ten sam efekt był na Solidarności i te tranwaje....bryyyy, najbardziej zszokowały mnie młoty pnełmatyczne o 3 nad ranem....i jak tu spac?

reklama
Dziewczyny a moze sie umówimy na jakies spotkanko skoro jestesmy z tego samego firtelka?

no trochę nas to kosztowało, chociaz i tak nieźle na tym wyszlismy - nasi własciciela szybko chcieli spzredac mieszkanie dlaetgo utargowalismy do niecałych 3200 za metr.Ale koszty pod tytułem notariusz itd... masakra. Najwazniejsze,że mieszkanko ma klimat i było gotowe do wprowadzenia sie do razu.Czyste i zadbane.Teraz tylko nosimy sie z zamiarem przestawienia kilku ścianek ;) Wynajmowalismy mieszkanie za 1000 mies a teraz kosztów ammy - łacznie z rata kredytową w porywach 1000 wiec i tak jesteśmy do przodu :)

Do góry