reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Hmmm...jeżeli chodzi o cycuszki - oj, przybrały na sile :-)). Nosze normalnie 75 C zapinane na mniejszy obwód, a teraz juz mam 75 D i to na ostatnią klamerkę...
Przybrałam juz prawie 4 kilo - co mnie przeraża, bo jak tak dalej pójdzie to sie nie ogarnę. W pierwszej ciązy prztyłam 10 i tyle a tu sie zapowiada ...oj dużo.

reklama
Witajcie!!
Jestem nowa na tym forum ale zaliczam się do lutowych mam !!!
Pozdrawiam wszystkie mamuśki obecne i przyszłe!!!

Hej Karolla :-)
.....a będzie nas więcej :-))
Życzę powodzenia Tobie i kazdej z nas z osobna.
:-)

witajcie!!!

Dzisiaj mam wizytę u gin która dokładnie powie mi kiedy mam się spodziewać dzidzi wedle wyliczeń bedzie to 9-10 luty 2006!

Kurcze dziewczynki czy wam też tak rośnie brzuszek, nogi szczupłe, pupa oki ale ten brzusio rośnie na potege co to bedzie później?  ;D

A tak propos ile kg macie do przodu?? U mnie to 3kg  ;)

Pozdrawiam!!!

Dokładnie mam to samo niektóre spodnie to już poszły w odstawkę :(

dobrze że mam spódnice które nie opinają brzusia!! Dzisiaj idę do lekarza zobaczymy ile urosła mi dzidzia
4 tyg temu miała 1.5cm ;D mam nadzieję że podrosło maleństwo bo mamusia rośnie na potęgę ;)

:laugh:
U mnie to wszytsko przybiera. Rano jeszcze spoko, wbije sie w dzinsy, nie zapne sie ale przykryje paskiem :-) ale juz popołudniu jestem tak wzdęta że nawet wstanie z krzesła sprawia mi trudność. Mam brzuch wtedy jak w 5 miesiącu.
Wy tez macie problemy ze wzdęciami. Oj straszne to jest - raz na dwa , trzy dni chodze do ubikacji....

Hania - ja sobie zaserwowałam suszone śliwki, czasami morele i ziarenka - zwykłe muesli i sie poprawiło.Poza tym rano szklanka wody.Jest trochę lepiej :)

reklama
uwazajcie z suszonymi morelami polecam swieze suszone (ze sklepu poddawane sa siarkowaniu jakos tak chemikiem nie jestem, ale lekarz mnie ostrzegl przed suszonymi - kupnymi owocami) herbatka mietowa podobno pomaga tez na wzdecia, ale za to poprawia aetyt i przyspiesza trawienie ...

Do góry