reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Hmmm...jeżeli chodzi o cycuszki - oj, przybrały na sile :-)). Nosze normalnie 75 C zapinane na mniejszy obwód, a teraz juz mam 75 D i to na ostatnią klamerkę...
Przybrałam juz prawie 4 kilo - co mnie przeraża, bo jak tak dalej pójdzie to sie nie ogarnę. W pierwszej ciązy prztyłam 10 i tyle a tu sie zapowiada ...oj dużo.

reklama
Witajcie!!
Jestem nowa na tym forum ale zaliczam się do lutowych mam !!!
Pozdrawiam wszystkie mamuśki obecne i przyszłe!!!

Hej Karolla :-)
.....a będzie nas więcej :-))
Życzę powodzenia Tobie i kazdej z nas z osobna.
:-)

witajcie!!!

Dzisiaj mam wizytę u gin która dokładnie powie mi kiedy mam się spodziewać dzidzi wedle wyliczeń bedzie to 9-10 luty 2006!

Kurcze dziewczynki czy wam też tak rośnie brzuszek, nogi szczupłe, pupa oki ale ten brzusio rośnie na potege co to bedzie później?  ;D

A tak propos ile kg macie do przodu?? U mnie to 3kg  ;)

Pozdrawiam!!!

Dokładnie mam to samo niektóre spodnie to już poszły w odstawkę :(

dobrze że mam spódnice które nie opinają brzusia!! Dzisiaj idę do lekarza zobaczymy ile urosła mi dzidzia
4 tyg temu miała 1.5cm ;D mam nadzieję że podrosło maleństwo bo mamusia rośnie na potęgę ;)

:laugh:
U mnie to wszytsko przybiera. Rano jeszcze spoko, wbije sie w dzinsy, nie zapne sie ale przykryje paskiem :-) ale juz popołudniu jestem tak wzdęta że nawet wstanie z krzesła sprawia mi trudność. Mam brzuch wtedy jak w 5 miesiącu.
Wy tez macie problemy ze wzdęciami. Oj straszne to jest - raz na dwa , trzy dni chodze do ubikacji....

Hania - ja sobie zaserwowałam suszone śliwki, czasami morele i ziarenka - zwykłe muesli i sie poprawiło.Poza tym rano szklanka wody.Jest trochę lepiej :)

reklama
uwazajcie z suszonymi morelami polecam swieze suszone (ze sklepu poddawane sa siarkowaniu jakos tak chemikiem nie jestem, ale lekarz mnie ostrzegl przed suszonymi - kupnymi owocami) herbatka mietowa podobno pomaga tez na wzdecia, ale za to poprawia aetyt i przyspiesza trawienie ...

Do góry