reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Jejku, rzeczywiście drogie mieszkania :/
Jak mi Myfa poradziła tak zrobiłam, zjadłam 2 kanapeczki ale czuję cały czas palenie w żołądku, coś chyba się zanosi na zgagę... :( a tak się już dobrze czułam... eh...

reklama
Misia wierz mi, ze to była naprawde okazyjna cena :) Wynajmowanie mieszkania w Wawie jest bez sensu bo tylko nabijasz kase komus i nic z tego nie masz.No chyba, ze ktoś nie zamierza w Wawie zostać na dłużej :)

misqu pozuj figi suszone dobry sposob na zgage,
Andreas dobry pomysl z tym spotkankiem tylko ja teraz w weekendy bywam tylko kwiatki podlac w ten weekend bede a w nastepny juz nie...
ja od samego poczatku chcialam kupic chatke i to co za wynajem dajemy splacalibysmy juz mieszkanko...tez placimy 1000zl miesiecznie plus media net....
notariusz zdziera rowno, ale warto zainwestowac w domek zwroci sie to Wam z nawiazka....noi dzidzia juz jako Warszawianka lub Warszawiak bedzie :-)

ps. czy Was tez cos czasem zakuje tam gdzie dzidzia jest? jak macica sie rozciaga to chyba pobolewa, ja mam dziwne te ciagniecia ...

ojojo - zakłuje i to nie raz, czasem nawet pociągnie, pomuli :) Na szczęście tylko co jakiś czas i nie za mocno.Ja już mam porki przyciasnawe dlatego musze pędem lecieć coś nabyć!

Myslimy o domku ale za jakies kilka lat, poniewaz teraz nas było stać "tylko" na mieszkanie i dak z dośc sporym wysiłkiem finansowym.Wiesz jak to jest.

Spotkanie kiedy będzie pasowało nam wszytskim :) Wiadomo teraz sa wakacje :) wiec róznie to bywa :) Rybka dołączasz się?

Mnie wczesniej nie kuło dzisiaj jakis taki dzień mam i kuje co jakis czas, daje mi znac o sobie moze maleństwo?....
Na domek to jeszcze długo nie bedzie nas stac ale zobaczymy co bedzie :-)
Wazne ze macie swoje własne "cztery sciany" :-)

Ale Wam Fajnie z tym spotkankiem :-) I ja chętnie bym sie dołaczyła...ale Rzeszów daleko.
Muszę Wam powiedziec żę co do wzdęć ( widze że to stary juz temat - opóżniona jestem :-)) to sliwki mi nie pomagały ;(, ale z ta woda to dobry pomysł :-)
Jakoś dzisiaj o wiele lepiej sie czuję, nie mogę narzekać że mnie mdli ( no moze tak troszkę - abym sie nie zapomniała chyba :-) ), w ubikacji tez byłam - mozę to juz prognoza na dobre ? uuuu mam nadzieje ze nie zapeszam :-)
U nas w pracy jakas laska przywlokła wirusa i juz dwie w domu siedzą. Najgorsze że chodziła z tym do pracy i rozsiewała - juz dwie jak piałam wczesniej przez to siedza w domu zmulone - ponoc strasznie meczy ten wirus. Mam nadzi9eje ze na tym koniec epidemii - jak nie to uciekam na L4 :-), a na razie to zajadam sie czosnkiem w mleku z miodem :-) - u ale wygrzewa - polecam !

Oczywiście, że się dołączam, dopiero się doczytałam - hehe.

Natomiast jeśli chodzi o brzunio to faktycznie wieczorem duuży a rano prawie nic ;D Dodam, ze wieczorkiem to czuję się jakby mi miało skórę rozerwać ;D

Dzisiaj założyłam spodnie dzinsowe ze streczem i rano było ok ale koło południa myślałam ,że umrę, mojemu dziecku nie podobało się, że je gniotę i siedziałam cały czas z rozpiętymi portkami ;D całe szczęście, że mąż na popołudnie to podrzucił mi inne do pracy ;D ;D

czesc dziewczyny jestem tu pierwszy raz. Jakos nie moglam sie wczesniej odwazyc i napisac. Czytam wasze opinie juz od 2 miesiecy kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Rodze 4 lutego dodam ze jest to dzien urodzin mego meza.

pozdrawiam :)

reklama
czesc dziewczyny jestem tu pierwszy raz. Jakos nie moglam sie wczesniej odwazyc i napisac. Czytam wasze opinie juz od 2 miesiecy kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Rodze 4 lutego dodam ze jest to dzien urodzin mego meza.

pozdrawiam :)

Do góry