reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

MoniQa... tak mi przykro.. boże, aż się rozpłakałam jak zobaczyłam, że nie udało Ci się przytrzymać kruszynki pod sercem.. :( Mam nadzieję, że powiedzie ci się za następnym razem i żądam o kontakt kiedy tylko zafasolkujesz. Będę wtedy i jestem teraz całym sercem i duszą z tobą. Jest mi tak przykro, jakbym to ja straciła maleństwo. Jakoś od początku czułam do Ciebie sympatię, byłaś szczera, miła i tak bardzo się cieszyłaś. Wiem jakie to rozczarowanie - ja przeżywałam je przez 3,5 lat i nawet nie musiałam zbyt długo czekać na kolejnego dzidziusia - 4, max 5 tygodni, krwawienie, wizyta u ginekologa i dół na trzy miesiące.. potem pozytywny test.. i tak w koło macieju. To mój rekord, ale zawsze coś się może zdarzyć. Pamiętaj Moniczko - zawsze możesz na mnie liczyć. Potrzeba wypłakania - pisz na PW, albo na gadu-gadu jeśli takowe posiadasz.

I pamiętaj. Każdy miesiąc daje nową szansę. Nie poddawaj się. Zaraz.. nie widzę nic.. ściana łez...

reklama
Dziewczyny, chciałam się pożegnać.. jedziemy na plażę, poszpanuję troszkę brzuszkiem ;D Kocham morze. Zaraz wyjeżdzamy, o 12, ale chciałam się z wami pożegnać, bo przecież nie będę już miała szans na kompika ;D

MoniQa aż mnie serce rozbolało a łzy kapią jak grochy, bardzo mi przykro że fasoleczka nie przetrwała. Bardzo się do Ciebie przywiązałam, zwłaszcza, że szłyśmy z objawami łeb w łeb. Trzymaj się Słonko i odzywaj się do nas na pewno następnym razem Ci ię uda kochana. Jakby co to pisz :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry