reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Kacha nie płacz to nie Twoja wina, piesek poprostu nie pomyślał i przez głupote wpadł CI pod koła kochana wiem
ze wszystko co się napisze nie ma znaczenia w takim momencie ale nie zamartwiaj sie nie możesz sie teraz denerwowac
kochana mi psiak zdechł w maju po 15 latach mieszkania wspólnego ryczałam kilka dni :(
Trzymaj sie kochana Ty niczemu nie jesteś winna ! Dzidzia w brzusiu jest najważniejsza ! Pamietaj! :-* :-*

Karolla wiem,ze dzidzia najwazniejsza,wczoraj ja glaskalam to sie uspakajalam,ale lzy same sie cisna,tak zawsze uwazalam,zeby nikt go nie przejechal jak szlam z nim na spacer,a sama to zrobilam,a masz teraz jakiegos pieska??

Kacha nie mam tak przezyłam śmierć mojego przyjaciela że póki co nie chce innego, ale jak widzę inne jamniki to od razu mi sie Joki
przypomina taka kochana psina to była ech...

historia  jak u mojej cioci, od razu kupila drugiego psiaka najlepsze rozwiazanie....
ja znowu zgniotlam wlasnego chomika ulubionego, przez przypadek a byl taki oddany :-( niestety Stefan senior to juz historia  od roku mam nowego Stefana juniora :-)

no też tak uważam, najlepiej drugie zwierzątko sobie sprawić, pamiętam jak mój kot wypadł z 5 piętra starej kamienicy prosto na beton, miesiąc go ratowaliśmy ale nie dał rady biedaczek i zdechł... cała rodzina za nim wyła... miesiąc później do naszych drzwi przybłąkał się koteczek o bardzo podobnym temperamencie jak tamten. Do dzisiaj mieszka u moich rodziców to ten czarny Behemot co go kiedyś pokazywałam ;)

No pięknie, pięknie Kacha, ja Cię tu chwalę, że Ty taki aniołek jesteś, a tu proszę jakie Ci różki wylazły :laugh: :laugh: :laugh:
A tak poważnie to Kochanie, nie możesz powiedzieć, że w czymś zawiniłaś. Tak to już jest, że każdy ma coś w gwiazdkach zapisane i Kapselek również. Był wyjątkowy, niepowtarzalny i kochany. Wygląda to tak jakby zrobił miejsce w domciu i w Twoim serduszku dla nowego członka rodziny. Tak to odbieram i myślę, że też tak powinnaś

reklama
Kacha nie przejmuj się tak, napiszę banał: TAK POPROSTU BYWA, tym bardziej że psy zyją krócej od nas i nie jednego przyjdzie nam jeszcze pożegnać.
Ale już nie długo będziesz miała wspaniałego maluszka i ono Ci na pweno to wynagrodzi z nawiązką.

Do góry