reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Kacha musisz być silna każdy reaguje inaczej ja po utracie mojego psa do dziś przeglądam fotki i placzę ale nie chcę mieć nowego to już dwa lata.

reklama
Ale ma za to popadac sniegiem u nas na wybrzeżu to raczej pogoda jesienna, blee padało wczoraj jak w listopadzie
niech ten snieg spadnie bo święta tuż tuż a ja wcale ich nie czuje ;)

a ja wole taka pogode jak dzisiaj jest nawet przez chwilke slonce bylo sucho a nie jak wczoraj decz i ponuro od tygodnia.... w wigilie jade 200 kilosow i woollala bym nie przezywac piekla na jazdni jak w zeszlym roku...wydostanie sie z wawy graniczylo z cudem bo wszyscy "warszawiacy" jechali do domu buhahhaaha nie mowiac juz nic o horrorze na drodze lodowisko....a co 1000 m wypadek...l

No tak ja mądra bo z tyłkiem siedzę na miejscu na świeta a jak popada to nasi drogowcy znową będą zaskoczeni zimą pod koniec grudnia ;D

Myfa z tego co się już zorientowałam, to pochodzisz ze wschodnich rejonów- tak jak ja. Nie boisz się, że Cię wytrzęsie przy tej podróży- to jest jednak 8 miesiąc?

Ja na Święta zostaję w domu (W-wa), trochę mam obawy jechać tak daleko w tym stanie, zresztą źle znoszę podróże (bardzo nasilają mi się twardnienia brzuszka).

reklama
Olcia i Myfa to musi być ta pogoda... było mi niedobrze jak na początku ciąży... wypiłam mleko z miodem i połozyłam się do wyrka, ale długo się przewracałam z boku na bok.

U nas we Wrocławiu jest potworna pogoda... nienawidzę tego... pada, zimno brrrrr :( dobrze, że dostałam samochód od teściowej na zajęcia... jakbym miała iść przez park na uczelnię to chyba bym się wściekła...

Do góry