reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Wlaśnie dostałam smska od Czarnulki. Wylądowała wczoraj na izbie przyjęć za szkurczami. Na razie odesłali ją do domu i dali jakieś silniejsze leki rozkurczowe, ale jutro do szpitala na kontrolę i sie okaże co i jak.

Widać że w lutówka zaczyna się już lekka nerwówka końca ciąży. Miejmy nadzieję, że większość z tych objawów da się przezwyciężyć.
Ja od jakiś 2-3 dni może nie mam częściej skurczy, ale wczoraj doszłam do wniosku,że teraz wszystkie są dość mocne, zlokalizowane w podbrzuszu- na razie nie bolące, ale mam się na baczności. :police:. Doraźnie mam brać duphaston.

A powiedzcie mi, czy tan czop to zawsze cały odchodzi?? Wczoraj takie silne skurcze miałam, aż mnie plecy strasznie bolały i nie mogłam się przekręcić na drugi bok. I dzisiaj patrze a tu kawałki takiej galaretki ze mnie wychodzą. Kiedyś po silnych skurczach też tak miałam. Infekcji żadnej nie mam, posiew też iałam robiony i nic nie wyszło.
Ale mi rzeczy do do głowy przychodzą, sama już nie wiem...

Kachna, pytalam wczoraj o to samo gina.... tez mialam taka galaretke, ale u mnie sie okazalo, ze to nie czop.... po prostu zwykla wydzielina, tylko w takiej postaci...
Mam nadzieje, ze u Ciebie to tez nic groznego

Mam nadzieję, że tak. Ta szyjka to w ogóle dla mnie jakaś abstrakcja jest, nie potrafię jej sobie wyobrazić. Sztywna, długa, zamknięta i jednocześnie przepuszcza palec. Czy to normalne i się nie przejmować skoro wszystko pozamykane, czy mam lepiej uważać? Gin mnie pytał czy pisać zwolnienie do końca ciąży ale w sumie nie kazał. Zgłupieć można. Przejmuję się wszystkim.

reklama
Do góry