Rybka pisze:Tak tak Antares po niedzieli idę zrobić badania i dzwonię do bródnowskiego umówić się na wizytę - od razu dam znać :-* :-*
łoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rybka pisze:Tak tak Antares po niedzieli idę zrobić badania i dzwonię do bródnowskiego umówić się na wizytę - od razu dam znać :-* :-*
Magduska pisze:Właśnie Karolla chyba zapomniałam też aparatu hehehe :-) w sobotę nam mężusie zrobią zdjęcia hihi. Dziś za dużo ludzi i tak na nas się gapiło ;-) Ja nie wiem czy my dziwnie wyglądałyśmy?? :-) A te dzieci jak nas obserwowały jakby nigdy hipciów nie widziały hihih. Fajowo było. Mam nadzieję, że częściej się będziemy spotykać!!
Magduska pisze:Fajowo fajowo a co do spotkanka to może jakiś zlot w Trójmieście nad morzem z maluszkami ;-) :![]()
Rybka pisze:Antares jak w poniedziałek zrobię badania to dopiero na wtorek bedę miała wyniki więc spoko ;D