reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Rybka pisze:
Tak tak Antares po niedzieli idę zrobić badania i dzwonię do bródnowskiego umówić się na wizytę - od razu dam znać :-* :-*

łoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :) tylko błagam Cię Rybka nie w poniedziałek, tylko nie w poniedziałek... nie moje lukrowane guziczki..........

reklama
Magduska pisze:
Właśnie Karolla chyba zapomniałam też aparatu hehehe :-) w sobotę nam mężusie zrobią zdjęcia hihi. Dziś za dużo ludzi i tak na nas się gapiło ;-) Ja nie wiem czy my dziwnie wyglądałyśmy?? :-) A te dzieci jak nas obserwowały jakby nigdy hipciów nie widziały hihih. Fajowo było. Mam nadzieję, że częściej się będziemy spotykać!!

bedzie jeszcze wiele okazji do fotek w sobote możemy sobie cyknąć kilka ;)
a te dziewczynki były bombowe jadły lody i były wpatrzone w nas jak w obrazek ciekawe co sobie myślały wtedy ;)
... ;D lepiej nie wiedziec .... super mi się z Tobą gadało fajnie że taka lutówka jest w okolicy ;)
Buziaczki
Co do spotkania wszystkich lutówek to też proponuje letnią porę z pociechami na rękach!!! :D

Kira w styczniu szkoła rodzenia??? Nie za późno?? Jakiś przyspieszony tryb będzie czy jak??

Karolla mi też się super gadało ;-) Fajowo fajowo a co do spotkanka to może jakiś zlot w Trójmieście nad morzem z maluszkami ;-) ::)

Spryciula z ciebie Magduska ;). Ale ja nie mówie, nie. w te wakacje bylam w Gdańsku, a może jak mala nie bedzie zbyt dokuczała znowu wybierzemy się nad morze ::). Matuś już dzisiaj rano pytał kiedy znowu jedziemy nad morze. Więc już jest 2 za, jeszcze tylko Jac (z nim tez nie powinno byc kłopotów). No i drobiazg - finanse. ::)

<agduska, ano dopiero od 3-ego stycznia. Tez mi sie pozno wydaje. Ale niestety tak jest teraz z terminami przez Swieta i nowy rok...
Najwyzej te mniej zaawansowana mamusie beda mialy lekcje pogladowa ;-), jak sie rozdwoje w trakcie...

reklama
Witam wszystkie Lutowe Mamuśki !!!!  :) Ja mam termin na 20 lutego. Nie znam jeszcze płci Mojego Małego Kosmity, ale mam nadzieję, że USG 3 D , na które wybieram sie 14 grudnia w końcu to wyjaśni :)

Do góry