reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

wiecie co, z tej radości wstawiłam białe pranie ;) hehe, potem się wezmę za sernik na zimno i pouczę się na jutrzejszą psychomotorykę :) ale plan, co?

reklama
A my z Magduśką miałyśmy dzisiaj spotkanko i sobie pogadałyśmy zgadnijcie o czym .... ;D o ciąży rzecz jasna
hmm nikt nam nie marudził że ciągle ciągniemy ten sam temat ale było fajowo!

no to ja solidaryzujac sie z misia, jak wroce do domciu to wstawie kolorowe pranie  ;D
ale Wam fajnie ze mozecie sie spotkac w realu, bo moje najblizsze znajome to albo przed albo juz po ciazy

Misia fotek nie robiłyśmy ja wzięłam laptopa i ogladałyśmy nasze nagrania CD z USG hmm ludzie i tak na nas dziwnie patrzyli ;D
a Magduśka ma super ten filmik 4D jejku nawet włoski jej córci widziałam maks!!! A potem byłyśmy ogladac ciuszki teraz obie dla
dziewczynek ;) fajowo !

Olcia fajnie by było w tygodniu: 19 grudnia - 23 grudnia wtedy mam już luzy na uczelni :) hihi, wezmę aparacik i cykne Ci foteczkę, żebyś i ty miała pamiątkę na naszym wątku brzuszkowym, co Ty na to ;) ???

A ja jestem wstepnie umówina z Czarnulką na wtorek. :D Już sie nie moge doczekać. Na jakieś zakupki mamy iść. A ja jeszcze potem do fryzjera. Ale będzie super.
Żeby tylko brzunio się uspokoil do wtorku bo bedzie mi smutno.

ale wam fajnie ze mozecie sie spotkac... :),dziewczyny a moze wykombinujemy jakis
zjazd ,ale byloby super pogadac,zobaczyc sie :)

reklama
Właśnie Karolla chyba zapomniałam też aparatu hehehe :-) w sobotę nam mężusie zrobią zdjęcia hihi. Dziś za dużo ludzi i tak na nas się gapiło ;-) Ja nie wiem czy my dziwnie wyglądałyśmy?? :-) A te dzieci jak nas obserwowały jakby nigdy hipciów nie widziały hihih. Fajowo było. Mam nadzieję, że częściej się będziemy spotykać!!

Do góry