reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

wiecie co, z tej radości wstawiłam białe pranie ;) hehe, potem się wezmę za sernik na zimno i pouczę się na jutrzejszą psychomotorykę :) ale plan, co?

reklama
A my z Magduśką miałyśmy dzisiaj spotkanko i sobie pogadałyśmy zgadnijcie o czym .... ;D o ciąży rzecz jasna
hmm nikt nam nie marudził że ciągle ciągniemy ten sam temat ale było fajowo!

no to ja solidaryzujac sie z misia, jak wroce do domciu to wstawie kolorowe pranie  ;D
ale Wam fajnie ze mozecie sie spotkac w realu, bo moje najblizsze znajome to albo przed albo juz po ciazy

Misia fotek nie robiłyśmy ja wzięłam laptopa i ogladałyśmy nasze nagrania CD z USG hmm ludzie i tak na nas dziwnie patrzyli ;D
a Magduśka ma super ten filmik 4D jejku nawet włoski jej córci widziałam maks!!! A potem byłyśmy ogladac ciuszki teraz obie dla
dziewczynek ;) fajowo !

Olcia fajnie by było w tygodniu: 19 grudnia - 23 grudnia wtedy mam już luzy na uczelni :) hihi, wezmę aparacik i cykne Ci foteczkę, żebyś i ty miała pamiątkę na naszym wątku brzuszkowym, co Ty na to ;) ???

A ja jestem wstepnie umówina z Czarnulką na wtorek. :D Już sie nie moge doczekać. Na jakieś zakupki mamy iść. A ja jeszcze potem do fryzjera. Ale będzie super.
Żeby tylko brzunio się uspokoil do wtorku bo bedzie mi smutno.

ale wam fajnie ze mozecie sie spotkac... :),dziewczyny a moze wykombinujemy jakis
zjazd ,ale byloby super pogadac,zobaczyc sie :)

reklama
Właśnie Karolla chyba zapomniałam też aparatu hehehe :-) w sobotę nam mężusie zrobią zdjęcia hihi. Dziś za dużo ludzi i tak na nas się gapiło ;-) Ja nie wiem czy my dziwnie wyglądałyśmy?? :-) A te dzieci jak nas obserwowały jakby nigdy hipciów nie widziały hihih. Fajowo było. Mam nadzieję, że częściej się będziemy spotykać!!

Do góry