reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Witam wszystkie lutówki i pozdrawiam. Chce do Was dołączyć chociaż, jestem z Wami od samego początku, ale dopiero teraz zebrałam sie na odwagę. Moze dlatego, że chyba będę dziwolągiem. :D Przede wszystkim ze względu na wiek, bo wśród was to ja juz prawie babcia w przyszłym roku 35 lat. No i ze względu na stan rodzinny. Jestem już mama trojki wspaniałych dzieci, no a to czwarte ma się pojawić między styczniem a lutym, wg mnie 5 lutego. Żartujemy z mężem że szykuje się nam drugi komplet, Komplet starszy to; Syn 13 lat i córka 10 lat, komplet młodszy to córka 1,5 roku no i oczekiwany przez nas (wg usg) syn.
Rybko prosze dopisz mnie do listy.
Sorry za brak suwaczka i innych bajerkow, ale na to nie mam czasu.
Pozdrawiam.

cześć Aniu :)

Witaj Goga! :) babcia to będziesz jak wnusio będzie w drodze :) a teraz to jesteś przyszła mamusia lutowa ;)

Babeczki ale wiecie to jest świetny pomysł, bo ja bym bardzo chciała pojechać nad morze właśnie z małym Wiktorkiem u boku :)

Antares w stolycy to pewnie i tak w wakacje będę bo moja sister tam teraz mieszka :-) Ale nad morzem fajniej :-) A i nie mówie tylko ze względu na to, że mi bliżej hihi ale wiecie plaża, lody, łabędzie ;-)

reklama
Do góry