reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Bożesztymójkochany...Wróciłam od dentysty przed chwilą. Czwarty ząbek naprawiony. W tym dwa kanałowo.Kobity, dbajcie o zęby w ciąży. I poza ciążą też. Ja zaniedbałam małe dziurki i sie narobiło. Zapalenie nerwu trójdzielnego (niezapomniane przeżycie-polecam sobie zahodować  ;) ). I, uwaga: 9 ząbków do zrobienia. Tragedia w cotygodniowych odcinkach, a kazdy odcinek po 3 godziny. Miodzio po prostu. I turlanie się po nocy do Gdyni z tatą. A teraz jem , póki mogę, bo w nocy znowu będzie akcja pt. "Jak chodzić po ścianach z bólu po paście zamykającej kanały." I Panadol. LECZCIE ZĄBKI! A tak przy okazji - czy wam tez masakrycznie wypadają włosy???. Zaczynam sie bać, że mój syn będzie miał łysą matkę...Pozdrawiam nowe lutóweczki. Dzieci spod znaku Wodnika sa podobno indywidualistami. Będzie wojna pokoleń, czy nie?

zeby2pp.gif

Czesc Ania, Czesc Gogo, fajnie ze coraz wiecej lutoweczek sie pojawia, a juz niedlugo bedzie nas dwa razy wiecej ;D

Madzia trzymaj sie u tego dentysty, ja od poczatku ciazy drzalam, co to bedzie z moim uzebieniem, ktore generalnie i z natury jest slabe, ale na razie jest (odpukac ok) wiec mam nadzieje, ze te pare tygodni jeszcze wytrzyma :)

A nawiazujac do spotkan, jak tak sie pospotykacie juz w tej Polsce, to moze mnie kiedys w wakacje odwiedzicie co? please

Najpierw witam nowe lutowki :-) Ale fajnie nas sie juz tutaj narobilo :-)
Co do spotkania, to nie chce siac czarnowidztwa, ale wiem,ze takie wieksze spedy oso z netu zazwyczaj sie nie udaja ;-( Na innym forum (o innnej tematyce, umawiamy sie od 2 lat... i nigdy do spotkania ogolnego nie doszlo.... jakies regionalne byly i tyle).
Co do zabkow, to u mnie odpukac jakos sie trzymaja, chociaz normalnie mam slabiutkie....
Wloski tez wszystkie na swoim miejscu, ale boje sie, co bedzie po ciazy ;-(

reklama
oj choleryczka jak nic, ale na szczęście moja druga połowa to melancholik-flegmatyk i zanim on załapie, że ja właśnie eksploduję ze złości, to ja już zdążam ochłonąć :)
ale taka znowu ze mnie wiedźma nie jest, bo staram sie wyciszać i pracowac nad sobą, żeby mój mąż za szybko ode mnie nie uciekł ;)

Do góry