reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Muszę się pochwalić - dostałam dzisiaj od mężunia tak bez okazji śliczną wielką czerwoną bombkę z dedykacją dla mnie i maluszka że nas bardzo kocha - ale to romantyczne no nie spodziewałam się zupełnie ;D ;D
Moje kochane słoneczko :-* :-*

reklama
magduska i karolla ale fajnie macie ,ze juz sie widzialyscie na zywo a ja tez jestem za zjazdem na to to od razu przajade chocby z niemiec

Rybka - super prezencik.
A co do zjazdu to jak wy chcecie teraz z takimi brzucholkami przedzierac sie w tym sniegu przez całą Polskę (i nie tylko). Ja to jestem za , tylko jakoś nie widze mozliwości :(. Bo mi nawet do sklepu jest daleko.

Ja też jestem za ale już chyba raczej z bejbisiami :) Wiosną lub latem :) musimy tylko dobrez cała sprawę logistycznie rozegrać i będzie szał :)

Co do spotkań regionalnych ja mam nadzieje na spotknie z koleżanką od Czerwonej Bombki :)

Tak tak Antares po niedzieli idę zrobić badania i dzwonię do bródnowskiego umówić się na wizytę - od razu dam znać :-* :-*

reklama
Ale Wam fajnie z tymi spotkaniami.... Ja tu w okolicy nie mam zadnej lutowki ;-(
Dobrze, ze mam kolezanke z liceum, ktora siedzi w majowkach. Mozemy pogadac i sie spotkac. No i zaczynam w styczniu szkole rodzenia z jedna dziewczyna z marca. Ale to nie to samo, co bratnie dusze z lutego ;-(

Do góry