reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Witajcie kochane lutoweczki, jestescie naprawde przekochane, dziekuje za te wszystkie wiadomosci i bardzo mi przykro ze nie moglam sie z Wami wczesniej skontaktowac. Na poczatku to byly tutejsze swieta, wiec nie pracowalismy (a jak juz wspominalam dostep do kompa mam tylko w biurze), potem nam informatyk cos zmienial w systemie, ze przez jakis czas nic nie dzialalo, no a potem wymyslili sobie ze beda (jak co roku zreszta) robic remont glownej ulicy, a jak to w Turcji zazwyczaj bywa jak reperuja jedno to psuja drugie, w zwiazku z czym jak wiercili na ulicy to popsuli wszystko co bylo mozliwe i na zmiane nie bylo w calym budynku wody albo elektrzycznosci albo linii telefonicznej, albo wszystkiego na raz. Raz czy dwa udalo mi sie nawet otworzyc bb i gg, ale odpowiedziec juz nie zdazylam :( Teraz juz wyglada ze wszystko wyszlo na prosta i mam nadzieje, ze tak juz zostanie. A no i w tzw. miedzyczasie bylismy u ginki i troche nam stracha napedzila, ale okazuje sie ze (odpukac) jest wszystko ok. To juz postaram sie opisac w odpowiednim watku. Buziaki, dziekuje jeszcze raz, pozdrawiam wszystkie mamusie i bejbisie

reklama
No nareszcie !!!
Tetka nie wiesz jak sie martwiłyśmy o Ciebie jejku zero kontaktu!!
Nie rób nam tego wiecej kochana dobrze że jesteś!!!!

Jako ze mamy sporo lutowych Katarzynek, chcialam Wam wszystkim, ktore obchodzicie dzisiaj imieninki (albo w innym czasie), zlozyc najserdeczniejsze zyczenia: Duuuuzo zdrowka, pociechy z partnerow i zdrowych dzieciaczkow, ktore wkrotce bedziecie tulic. Wszystkiego naj, naj, najlepszego i spelnienia wszystkich marzen :-)

Ależ oczywiście, że
wszystkim Kasieńkom
przyszłym mateńkom
stu w zdrowiu latek
u boku dziatek
pociechy z mężów
i góry pieniędzów​
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*​

ja również dziękuję - choć tak naprawdę to imienin nie obchodzę a powinnam je mieć jakoś 13 lutego ;) :) :laugh: :D Kira słoneczko buziak dla Ciebie :D :-*

reklama
To ja za dynia, polece wierszykiem dla wszystkich naszych Katarzynek:

Najlepsze zyczonka,
duzo zdrowka i slonka,
humoru dobrego,
zycia kolorowego i
wielkich wrazen przy spelnianiu marzen!

Do góry