reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Witajcie kochane lutoweczki, jestescie naprawde przekochane, dziekuje za te wszystkie wiadomosci i bardzo mi przykro ze nie moglam sie z Wami wczesniej skontaktowac. Na poczatku to byly tutejsze swieta, wiec nie pracowalismy (a jak juz wspominalam dostep do kompa mam tylko w biurze), potem nam informatyk cos zmienial w systemie, ze przez jakis czas nic nie dzialalo, no a potem wymyslili sobie ze beda (jak co roku zreszta) robic remont glownej ulicy, a jak to w Turcji zazwyczaj bywa jak reperuja jedno to psuja drugie, w zwiazku z czym jak wiercili na ulicy to popsuli wszystko co bylo mozliwe i na zmiane nie bylo w calym budynku wody albo elektrzycznosci albo linii telefonicznej, albo wszystkiego na raz. Raz czy dwa udalo mi sie nawet otworzyc bb i gg, ale odpowiedziec juz nie zdazylam :( Teraz juz wyglada ze wszystko wyszlo na prosta i mam nadzieje, ze tak juz zostanie. A no i w tzw. miedzyczasie bylismy u ginki i troche nam stracha napedzila, ale okazuje sie ze (odpukac) jest wszystko ok. To juz postaram sie opisac w odpowiednim watku. Buziaki, dziekuje jeszcze raz, pozdrawiam wszystkie mamusie i bejbisie

reklama
No nareszcie !!!
Tetka nie wiesz jak sie martwiłyśmy o Ciebie jejku zero kontaktu!!
Nie rób nam tego wiecej kochana dobrze że jesteś!!!!

Jako ze mamy sporo lutowych Katarzynek, chcialam Wam wszystkim, ktore obchodzicie dzisiaj imieninki (albo w innym czasie), zlozyc najserdeczniejsze zyczenia: Duuuuzo zdrowka, pociechy z partnerow i zdrowych dzieciaczkow, ktore wkrotce bedziecie tulic. Wszystkiego naj, naj, najlepszego i spelnienia wszystkich marzen :-)

Ależ oczywiście, że
wszystkim Kasieńkom
przyszłym mateńkom
stu w zdrowiu latek
u boku dziatek
pociechy z mężów
i góry pieniędzów​
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*​

ja również dziękuję - choć tak naprawdę to imienin nie obchodzę a powinnam je mieć jakoś 13 lutego ;) :) :laugh: :D Kira słoneczko buziak dla Ciebie :D :-*

reklama
To ja za dynia, polece wierszykiem dla wszystkich naszych Katarzynek:

Najlepsze zyczonka,
duzo zdrowka i slonka,
humoru dobrego,
zycia kolorowego i
wielkich wrazen przy spelnianiu marzen!

Do góry