reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karola7 słonko ja się bardzo cieszę, że tą listę nadzorujesz bo ja raz codziennie tu zaglądam a czasem kilka dni mnie nie ma i przyznam się szczerze, że nie czytam zbyt dokładnie wszystkich wątków więc boję się że ktoś mi umknie ;D także naprawdę się cieszę, ze się tym zajełaś :-* :-* :-*

Rybka to kamień spadl mi z serca. Chociaż chyba twoja lista bardziej uaktualniona.
Ja ciast nie pieke, bo tylko tak moge uniknąć poksy zjedzenia, a musze uważać na slodkości. Ale takei drożdżowe z rodzynkami to by, zjadła ::) :p

Czy ktoś wie co z Karollą? Bo nie ma jej od kilku dni tutaj, a to do niej nie podobne. Wysłałam jej też wiadomośc na gg i cisza. Zaczynam sie troszke martwić. no ale może tylko znowu gdzieś wyjechała?

Witajcie Kochane!!
Piszę szybko bo zaraz lece spaćku byłam przez weekend z meżusiem u teściów przypilnować domku i zaopiekować się pieskiem
bo oni wybrali sie do Krakowa odwiedzić wnusia, a ja pewna że bede miec u nich neta nic wczesniej nie pisałam
no i ofkors neta nie było, tesciu zmienił kompa który jak na złość nie chciał łaczyć sie z naszą ukochaną tepsą buuuuu :(
i tak byłam od piątku poza netem ale jutro nadrobie zaległości na BB !!!!

Widzę, że nie tylko ja taka panikara jestem. W zeszłym tygodniu nie tylko Karolli mi brakowało, jeszcze Remeny i ANtares ale nic się nie odzywałam, ze strachu przed złymi wieściami chyba. Ostatnio takie listopadowe :( nastroje mie dopadały.
Dziś jest dużo lepiej, bialutko na dworze od rana. Śnieg w świąteczny, mój ulubiony, nastrój mnie wprowadza, po za tym odnalazłam ślady obecności na BB reczty babińca, więc od rana jest super oby tak przez przynajmniej cały dzień się utrzymało :)

reklama
Karolla, bedziesz sie jeszcze wybierala w tym roku do Krakowa?? Bo ja mam zamiar pojawic sie w Grodzie Kraka, wiec moze?? Co Ty na to?? :-)

Do góry