reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karola7 słonko ja się bardzo cieszę, że tą listę nadzorujesz bo ja raz codziennie tu zaglądam a czasem kilka dni mnie nie ma i przyznam się szczerze, że nie czytam zbyt dokładnie wszystkich wątków więc boję się że ktoś mi umknie ;D także naprawdę się cieszę, ze się tym zajełaś :-* :-* :-*

Rybka to kamień spadl mi z serca. Chociaż chyba twoja lista bardziej uaktualniona.
Ja ciast nie pieke, bo tylko tak moge uniknąć poksy zjedzenia, a musze uważać na slodkości. Ale takei drożdżowe z rodzynkami to by, zjadła ::) :p

Czy ktoś wie co z Karollą? Bo nie ma jej od kilku dni tutaj, a to do niej nie podobne. Wysłałam jej też wiadomośc na gg i cisza. Zaczynam sie troszke martwić. no ale może tylko znowu gdzieś wyjechała?

Witajcie Kochane!!
Piszę szybko bo zaraz lece spaćku byłam przez weekend z meżusiem u teściów przypilnować domku i zaopiekować się pieskiem
bo oni wybrali sie do Krakowa odwiedzić wnusia, a ja pewna że bede miec u nich neta nic wczesniej nie pisałam
no i ofkors neta nie było, tesciu zmienił kompa który jak na złość nie chciał łaczyć sie z naszą ukochaną tepsą buuuuu :(
i tak byłam od piątku poza netem ale jutro nadrobie zaległości na BB !!!!

Widzę, że nie tylko ja taka panikara jestem. W zeszłym tygodniu nie tylko Karolli mi brakowało, jeszcze Remeny i ANtares ale nic się nie odzywałam, ze strachu przed złymi wieściami chyba. Ostatnio takie listopadowe :( nastroje mie dopadały.
Dziś jest dużo lepiej, bialutko na dworze od rana. Śnieg w świąteczny, mój ulubiony, nastrój mnie wprowadza, po za tym odnalazłam ślady obecności na BB reczty babińca, więc od rana jest super oby tak przez przynajmniej cały dzień się utrzymało :)

reklama
Karolla, bedziesz sie jeszcze wybierala w tym roku do Krakowa?? Bo ja mam zamiar pojawic sie w Grodzie Kraka, wiec moze?? Co Ty na to?? :-)

Do góry