reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Dzięki kochane za troskę!!
Kira ja już do końca ciaży nie ruszam sie z Trójmiasta byłam tydz temu w Krakowie i mi wystarczy, jazda pociągiem mimo
że wygodniejsza niż autkiem też jest męcząca, ode mnie to bite 7 godz. wiec odpuszczam sobie a te kibelki w intercity
bleee okropne a ja co chwile muszę do WC!!!

Dziewczyny mam pyt. czy Tetka sie odzywała jej to już chyba z miesiac nie było na BB ?

reklama
A co do małych miasteczke, to mieszkałam kiedyś przez 8 lat podstawówki w Iławie, nieduże miasto w warmińsko-mazurskim
dla mnie jako dziecka było super, latem plaża i jeziorko zimą zawsze pełno śniegu i mróz ale potem kiedy już jeździłam do liceum
w Gdańsku to nie wyobrażałam sobie życia w tym mieście, moi rodzice też mama chyba miała nieustającą depresję
z powodu tych samych twarzy na ulicach ;) są pewne wady są pewne zalety mieszkania w małych miasteczkach ja jednak
wolę duże ( jeśli Gdańsk jest duży ;) ) miasta!!

ja już nic nie rozumiem czemu tetka się nie odzywa...

to jej dane z jej profilu:
Ostatnio aktywny: 17 Listopad 2005, 17:19:55

czyli musiała tutaj zajrzeć, ale nic nie pisze co z nią i dzidzią...

Oj mogłaby chociaż "Jestm w szystko OK" TETKA DAJ ZNAĆ. A moze któraś z was ma jej maila? To wtedy może jakoś tak bardziej osobiście ją spytać co i jak. Bo na GG tez sie nie pojawia :(

hej :laugh:

Jestem wprawdzie lutowa mamusia , ale z tamtego roku ;)
Przyszlam zobaczyc jak sie miewaja przyszle mamusie .
Moje cudo urodzilo sie 6 .02 o godz 4.45 w niedziele , wazyl 3700 i mial dlugosci 56 cm
Jak samopoczucie kochane?
Milo przytulic wreszcie swoje dzieciatko , ale cala ciaze wspomina sie dlugo, dlatego przyszlam tutaj powspominac ;)

Trzymam kciuki za Was wszystkie ;) , jeszcze tu wpadne hej

heja Aga :) jejku my już się nie możemy doczekać naszych bejbików :) a tu jeszcze około 3 miesiące... ::) ;D :laugh:
I pomyśleć że za rok nasze dzidziusie będą miały 9 miesięcy... :)
Buziaki dla Ciebie i Oliverka :-*

:laugh: :laugh: misia_q dzieki za powitanie . Zostalo TYLKO 3 m-ce , teraz zleci , jedynie ostatnie dni kiedy zblizasz sie do terminu jakos dziwnie sie ciagna ;)
Ja mialam termin na 31 .01 , ale moj maly leniuszek nie zamierzal wychodzic . Gdzie tam w taki mroz , jak u mamusi fajnie i cieplutko ;D
No za rok malenstwa bede szalec po pokoju ;D, jestem przerazona jak ten czas leci ::), dopiero co bylam w ciazy a dzis moja fasolka wazy 12kg i ma prawie 80 cm wzrostu ;D
Nie smiejcie sie ze mnie ale gdyby mnie bylo stac zaraz bym machnela drugie ;) dzieciatko . Uwilbiam dzieci , moze dlatego ze dlugo czekalam .
No dobra lece zobaczyc na rowiesniki Oliverka ;D Do zobaczenia , przesylam ogromniaste buziole dla wszystkich mamus i dzidziolkow :-* :-* pa

Aga ale ja Ci zazdroszcze jejku mi strasznie sie teraz ten czas się dłuży dobrze że mamy świeta i w ogóle dużo
bedzie sie działo w grudniu wiec może szybko nam to zleci !!!!
Fajnie że zagląda do nas już jakaś mamusia buziaki dla ciebie i syneczka!!!

reklama
Szkoda Karolla, mialam nadzieje, ze moze nam cos wyjdzie ze spotkania ;-(
No ale skoro Krakow odpada, to melduje ze 5.XII bede w Warszawie :-) Co prawda wieksza czesc dnia bede miala zajeta, ale moze, moze.... Pisze sie ktos??

Do góry