reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Dzięki kochane za troskę!!
Kira ja już do końca ciaży nie ruszam sie z Trójmiasta byłam tydz temu w Krakowie i mi wystarczy, jazda pociągiem mimo
że wygodniejsza niż autkiem też jest męcząca, ode mnie to bite 7 godz. wiec odpuszczam sobie a te kibelki w intercity
bleee okropne a ja co chwile muszę do WC!!!

Dziewczyny mam pyt. czy Tetka sie odzywała jej to już chyba z miesiac nie było na BB ?

reklama
A co do małych miasteczke, to mieszkałam kiedyś przez 8 lat podstawówki w Iławie, nieduże miasto w warmińsko-mazurskim
dla mnie jako dziecka było super, latem plaża i jeziorko zimą zawsze pełno śniegu i mróz ale potem kiedy już jeździłam do liceum
w Gdańsku to nie wyobrażałam sobie życia w tym mieście, moi rodzice też mama chyba miała nieustającą depresję
z powodu tych samych twarzy na ulicach ;) są pewne wady są pewne zalety mieszkania w małych miasteczkach ja jednak
wolę duże ( jeśli Gdańsk jest duży ;) ) miasta!!

ja już nic nie rozumiem czemu tetka się nie odzywa...

to jej dane z jej profilu:
Ostatnio aktywny: 17 Listopad 2005, 17:19:55

czyli musiała tutaj zajrzeć, ale nic nie pisze co z nią i dzidzią...

Oj mogłaby chociaż "Jestm w szystko OK" TETKA DAJ ZNAĆ. A moze któraś z was ma jej maila? To wtedy może jakoś tak bardziej osobiście ją spytać co i jak. Bo na GG tez sie nie pojawia :(

hej :laugh:

Jestem wprawdzie lutowa mamusia , ale z tamtego roku ;)
Przyszlam zobaczyc jak sie miewaja przyszle mamusie .
Moje cudo urodzilo sie 6 .02 o godz 4.45 w niedziele , wazyl 3700 i mial dlugosci 56 cm
Jak samopoczucie kochane?
Milo przytulic wreszcie swoje dzieciatko , ale cala ciaze wspomina sie dlugo, dlatego przyszlam tutaj powspominac ;)

Trzymam kciuki za Was wszystkie ;) , jeszcze tu wpadne hej

heja Aga :) jejku my już się nie możemy doczekać naszych bejbików :) a tu jeszcze około 3 miesiące... ::) ;D :laugh:
I pomyśleć że za rok nasze dzidziusie będą miały 9 miesięcy... :)
Buziaki dla Ciebie i Oliverka :-*

:laugh: :laugh: misia_q dzieki za powitanie . Zostalo TYLKO 3 m-ce , teraz zleci , jedynie ostatnie dni kiedy zblizasz sie do terminu jakos dziwnie sie ciagna ;)
Ja mialam termin na 31 .01 , ale moj maly leniuszek nie zamierzal wychodzic . Gdzie tam w taki mroz , jak u mamusi fajnie i cieplutko ;D
No za rok malenstwa bede szalec po pokoju ;D, jestem przerazona jak ten czas leci ::), dopiero co bylam w ciazy a dzis moja fasolka wazy 12kg i ma prawie 80 cm wzrostu ;D
Nie smiejcie sie ze mnie ale gdyby mnie bylo stac zaraz bym machnela drugie ;) dzieciatko . Uwilbiam dzieci , moze dlatego ze dlugo czekalam .
No dobra lece zobaczyc na rowiesniki Oliverka ;D Do zobaczenia , przesylam ogromniaste buziole dla wszystkich mamus i dzidziolkow :-* :-* pa

Aga ale ja Ci zazdroszcze jejku mi strasznie sie teraz ten czas się dłuży dobrze że mamy świeta i w ogóle dużo
bedzie sie działo w grudniu wiec może szybko nam to zleci !!!!
Fajnie że zagląda do nas już jakaś mamusia buziaki dla ciebie i syneczka!!!

reklama
Szkoda Karolla, mialam nadzieje, ze moze nam cos wyjdzie ze spotkania ;-(
No ale skoro Krakow odpada, to melduje ze 5.XII bede w Warszawie :-) Co prawda wieksza czesc dnia bede miala zajeta, ale moze, moze.... Pisze sie ktos??

Do góry